Στην παρέα του «The 2Night Show» της Δευτέρας (7/11), καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Δημήτρης Δάρρας. Ο νεαρός ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος;», περιέγραψε πώς βρέθηκε από τα μπασκετικά «παρκέ» στην υποκριτική και την τηλεόραση.

«Δεν ήταν όνειρό μου να γίνω ηθοποιός, ήταν απροσδόκητο. Μου άρεσε, αλλά δεν είχα στόχο την ηθοποιία. Πέρυσι τελείωσα το λύκειο. Εγώ είχα μεγάλη τρέλα και αγάπη με το μπάσκετ, αλλά πάνω σε έναν αγώνα τραυματίστηκα, είπα ότι δεν θα το συνεχίσω επειδή ήταν σοβαρό, ήρθε και η πρώτη καραντίνα και επειδή ήμουν σε πρακτορείο μοντέλων, εντελώς τυχαία έγινε. Ακόμα δεν έχω πάει σε δραματική σχολή».

Μοιράστηκε στιγμές από τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τη μεγάλη αγάπη που κράτησε την οικογένειά του ενωμένη και τον «ήρωα» πατέρα του.

«Δεν περίμενα ότι από τόσο μικρός θα μπω στη διαδικασία της δουλειάς και ήταν πολύ απότομη η αλλαγή. Περάσαμε δύσκολα με τους γονείς μας σε θέματα ζωής και καθημερινότητας, με το βιοποριστικό κομμάτι, αλλά είχαν τόσο μεγάλη αγάπη για εμένα και την αδερφή μου και μεταξύ τους που κάνανε μια οικογένεια τόσο δεμένη και είναι ο λόγος που θαυμάζω τον πατέρα μου. Είναι ο “ήρωάς” μου» είπε και πρόσθεσε:

«Ο στόχος μου δεν ήταν να γίνω γνωστός για να βγάλω λεφτά για εμένα. Ο στόχος μου ήταν πάντα οι γονείς μου. Ήθελα να κάνω κάτι για να τους το ξεπληρώσω. Τους χρωστάω 18 χρόνια και αυτό που είμαι σήμερα» εξομολογήθηκε.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Τόσος κόσμος ρωτούσε για ποιο λόγο δεν υπάρχει το παιχνίδι στον αέρα»

Για την επιστροφή του «Εκατομμυριούχου» μίλησε τώρα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην έναρξη του «The 2Night Show» και πριν υποδεχτεί στο πλατό τη Μαρία Διακοπαναγιώτου, η οποία ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη μητέρα της και απευθυνόμενη στον παρουσιαστή του είπε: «Ρε μ@@@α με κάνεις και κλαίω». Η έλευση του Μουντιάλ, λοιπόν, θα φέρει αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από τις 21 Νοεμβρίου.

«Τι κάνετε; Καλή εβδομάδα. Δεν μας έμειναν πολλές εκπομπές ακόμη μέχρι το τέλος του 2022 γιατί είμαστε αυτήν την εβδομάδα και την άλλη. Ξεκινά το παγκόσμιο κύπελλο κι εκεί δεν θα μας βλέπετε. Μετά έρχεται η καινούρια χρονιά και θα δούμε πότε θα ξεκινήσει ξανά το The 2Night Show. Θα τα λέμε όμως στον Εκατομμυριούχο από 21 Νοεμβρίου. Για εσάς που σας έλειψε πάρα πολύ το παιχνίδι. Το λέω μέσα από την καρδιά μου, από τις πολύ σπάνιες φορές που τόσος πολύ κόσμος ρωτούσε για ποιο λόγο δεν υπάρχει το παιχνίδι στον αέρα. Να λοιπόν που ξαναέρχεται και σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη. Μακάρι να έρχεστε όσο γίνεται περισσότεροι και να φεύγετε με χρήματα» είπε χαρακτηριστικά για το θέμα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.