Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha για το μήνα Οκτώβριο. Η δυνατή μυθοπλασία, η πολύπλευρη ψυχαγωγία, τα λαμπερά show, η έγκυρη ενημέρωση κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Alpha προσφέρει ό,τι χρειάζεται ο τηλεθεατής, την ώρα που το επιθυμεί συνδυάζοντάς το με πρωτοτυπία, ποικιλία και ποιότητα. Αυτό αποτυπώνεται στα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία επιβεβαιώνουν την απόλυτη κυριαρχία του καναλιού για το μήνα Οκτώβριο 2022.

Ειδικότερα, ο Alpha είναι πρώτος στο σύνολο ημέρας στο δυναμικό κοινό 18-54 στο διάστημα Δευτέρα έως Κυριακή με ποσοστό 13,8%. Πρωτιά έχει και στο διάστημα Δευτέρα έως Παρασκευή στο δυναμικό κοινό με ποσοστό 14,4%. Πρώτος και στο prime time με 16,7% στα 18-54 στο διάστημα Δευτέρα έως Κυριακή και πρώτος στο prime time στα 18-54 με 19,2% στο διάστημα Δευτέρα-Παρασκευή.

Οι πιο δυνατές ιστορίες ζωντανεύουν στον Alpha

Νοσταλγία, συγκίνηση, γέλιο και δράμα. Ρεαλισμός και ποίηση. Έρωτας, μυστικά, ανατροπές αλλά και η χιουμοριστική πλευρά της ζωής μας, σε μια μυθοπλασία που μας ταξιδεύει, μας χαλαρώνει, μας γεμίζει συναισθήματα. Γιατί έχει «Παράδεισο των κυριών», «Σασμό», «Αυτή η νύχτα μένει» και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Οι Alpha people και οι ομάδες τους έχουν το πρώτο λόγο στην ψυχαγωγία και το infotaintment: η Σταματία Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Καινούργιου και η Τατιάννα Στεφανίδου τις καθημερινές αλλά και ο Νίκος Μάνεσης, η Ναταλία Γερμανού και ο Άκης Πετρετζίκης τα Σαββατοκύριακα, ο καθένας από το «πόστο» του και την ιδιότητά του δίνει τον καλύτερό του εαυτό και κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές.

Όταν μιλάμε για σόου αναφερόμαστε στο απόλυτο, το μοναδικό, το μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης, το «Just the 2 of Us» με το Νίκο Κοκλώνη που έχει ανεβάσει τον πήχη της διασκέδασης σε άλλο επίπεδο. Λάμψη, χιούμορ, συγκίνηση και εκπλήξεις στη συσκευασία ενός live!

Το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού. Η προσέγγιση των θεμάτων που απασχολούν τον πολίτη, οι αποκαλύψεις και τα αποκλειστικά ρεπορτάζ το έχουν αναδείξει ως την πρώτη επιλογή του τηλεθεατή για την ενημέρωσή του τα τελευταία χρόνια, όπως και για το μήνα Οκτώβριο 2022 με 13,3% στο σύνολο πληθυσμού Δευτέρα έως Κυριακή.

Πολύ υψηλές πτήσεις και εκρηκτική άνοδος και για το επίσημο site του Alpha. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα στοιχεία της Google Analytics οι θεάσεις σελίδων (page views) τον Οκτώβριο παρουσιάζουν αύξηση +75% στα ήδη υψηλά νούμερα του Σεπτέμβριου, με 25.944.407 για τον Οκτώβριο 2022. Ακόμα μεγαλύτερα είναι τα στοιχεία στις video θεάσεις: Άνοδο +78% video views από τον Σεπτέμβριο 2022, σε 11.350.345 τον Οκτώβριο 2022.