Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη υποδέχονται καθημερινά στις 06.00, στον ΣΚΑΪ τους τηλεθεατές. Ορισμένα δημοσιεύματα όμως ήθελαν την Ντόρα Κουτροκόη να «τρώγεται» από την εκπομπή «Σήμερα» και σιγά – σιγά να αποχωρεί από τον «αέρα». Τα ίδια δημοσιεύματα ήθελαν την Ντόρα Κουτροκόη να έχει κακές σχέσεις με τον Άκη Παυλόπουλο.

Το πρωί της Τετάρτης (14/09) στην εκπομπή Super Κατερίνα αναφέρθηκαν στο συγκεκριμένο θέμα και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου τόνισε πως επικοινώνησε με την Ντόρα Κουτροκόη η οποία διέψευσε τα σενάρια.

«Επικοινώνησα μαζί της και μου είπε ότι δεν ισχύει κανενός είδους εξαφάνιση και ότι είναι πάρα πολύ λάθος αυτό που κάποιοι ισχυρίζονται. Μου ξεκαθάρισε ότι οι σχέσεις με τον Άκη Παυλόπουλο είναι εξαιρετικές και δεν έχουν κανένα πρόβλημα μεταξύ τους» είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τονίζεται πως η πλευρά του ΣΚΑΪ διαμηνύει ότι ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για να «εξαφανιστεί» η Ντόρα Κουτροκόη από την εκπομπή και πως παρακαλούν όσους γράφουν περί «εξαφάνισης» της δημοσιογράφου να δουν ολόκληρη την εκπομπή, από την αρχή.

Όπως αναφέρθηκε στην Super Κατερίνα, η Ντόρα Κουτροκόη βρίσκεται στον «αέρα» του Σήμερα από την αρχή της εκπομπής όμως στην πορεία, και όταν αναλύονται πολιτικά θέματα δίνει την σκυτάλη στους συμπαρουσιαστές της καθώς ως πιο έμπειροι στα συγκεκριμένα θέματα μπορούν να τα διαχειριστούν καλύτερα.