Ο ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν θα κάνει φουλ της ενημέρωσης. Οι εκπομπές και οι δημοσιογράφοι που κράτησαν συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό την περασμένη σεζόν, επανέρχονται με νέες προσθήκες.

Από τη Δευτέρα 29/8 και καθημερινά από τις 05.00 το πρωί, ο Άκης Παυλόπουλος και η Μάρω Καρούση, θα μας μεταφέρουν την «ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ» της επικαιρότητας.

Ουσιαστική ανάλυση σε όλα όσα διαμορφώνουν την επικαιρότητα της ημέρας θα μας προσφέρει για ακόμα μία σεζόν, η εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ».

Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη θα βρίσκονται καθημερινά στις 06.00, στον ΣΚΑΪ, με όλα όσα περιλαμβάνει η ατζέντα της ημέρας.

Ανανεωμένοι και σε νέα ώρα επιστρέφουν στις 29/8 οι πιο ταιριαστοί «ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ» της ελληνικής τηλεόρασης! Ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας μετακομίζουν… μεσημέρι στις 12.00 ακριβώς, βάζουν όλα τα θέματα στο τραπέζι και όταν η επικαιρότητα το επιτρέπει, «χαλαρώνουν τη γραβάτα» και συζητούν με τους καλεσμένους τους, σε άλλο ρυθμό. 

Στο πόστο του έχει βρεθεί ήδη ο Γιώργος Αυτιάς ο οποίος «έκοψε» την κορδέλα στην κούρσα της ενημέρωσης.

Ο Γιώργος Αυτιάς με το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ», κάθε Σαββατοκύριακο στις 05.30, ζητά και παίρνει απαντήσεις από εκείνους που αποφασίζουν.

Μετά το δυνατό πρωινό αυτό που χρειάζεσαι είναι σίγουρα ένα καλό ενημερωτικό brunch, με φρέσκια αντίληψη και juicy διάθεση που θα σε κρατήσει! Αυτό θα μας προσφέρουν «ΟΙ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟΙ» κάθε Σαββατοκύριακο από τις 27/8 στις 10.00. Ο ειδικός του πολιτικού ρεπορτάζ, Γιάννης Πιτταράς που επέστρεψε στην ισχυρή ενημερωτική ομάδα του ΣΚΑΪ, και ο Γιώργος Γρηγοριάδης  που τιμά το ελεύθερο ρεπορτάζ εδώ και 22 χρόνια με δημοσιογραφικές αποστολές που έχουν συζητηθεί, συναντιούνται σε ένα νέο ενημερωτικό μαγκαζίνο και φέρνουν στις οθόνες μας όλα όσα επιβάλλεται να γνωρίζουμε για την επικαιρότητα του Σαββατοκύριακου.