Στην αγορά για… θαλασσινά και ψάρια πήγαν στην εκπομπή της Πέμπτης (28/7) οι «Αταίριαστοι» με τη βοήθεια του μαχητικού ρεπόρτερ, Γιώργου Τσελίκα για να μάθουν τις τιμές, αλλά και χρήσιμα tips για τη σωστή επιλογή τους.

Έντονη αμηχανία, όμως, προκάλεσε στο πλατό του ΣΚΑΪ το…αστείο που έκανε on air ο άνθρωπος στο μαγαζί όταν έφτασε στον λούτσο και έσπευσε να τον παρουσιάσει.

Η κάμερα του καναλιού λοιπόν βρισκόταν σε ψαράδικο στις Αχαρνές, όπου ένας υπάλληλος έδειχνε στον δημοσιογράφο τα ψάρια της εποχής, αλλά και τις τιμές τους, στις οποίες μπορεί να τα αγοράσει ο καταναλωτής.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, έφτασαν και στον λούτσο με τον Γιώργο Τσελίκα να λέει στον άνθρωπο του μαγαζιού «35 πόντους» σχετικά με το μέγεθός του καθώς πρόκειται για μεγάλο ψάρι, με τον υπάλληλο από την μεριά του να αποδεικνύεται ετοιμόλογος και περιπαιχτικά να του απαντάει: «50. Και τρως και παίζεις…».

Μόνο που το αστείο που έκανε έφερε αρχικά μια παγωμάρα τόσο στο στούντιο, όσο και στον Γιώργο Τσελίκα που λέγοντας «ωραία, ωραία» πήγε γρήγορα στο επόμενο ψάρι, για να ακολουθήσουν, ωστόσο, αμέσως μετά γέλια από το δίδυμο των παρουσιαστών της εκπομπής, τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο και η ατάκα «Σωστός ο Κώστας».