Συγκινητικές στιγμές διαδραματίστηκαν στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του Survivor αφού οι παίκτες μίλησαν για τους εαυτούς τους και τις προσωπικές τους ιστορίες. Μια από τις ιστορίες που ακούστηκαν και έκανε τους πάντες να πλαντάξουν ήταν αυτή του Άρη Σοϊλέδη ο οποίος μίλησε για τους θανάτους του αδερφού και του πατέρα του μέσα σε διάστημα λίγων μηνών.

«Την ημέρα που κλειδώνω την μετεγγραφή μου στην Ρουμανία, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι πέθανε ο ένας αδερφός μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η μητέρα μου ράκος. Προσπάθησα στις προπονήσεις μου να μην επηρεάζομαι από αυτό. Ήλπιζα ότι κι ο άλλος μου αδερφός θα ξεφύγει από τα ναρκωτικά. Έκανε προσπάθειες» είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης στο συμβούλιο του Survivor.

«Στο πρώτο μου γκολ με πήρε η Μαρία και μου είπε ότι πέθανε ο πατέρας μου. Είχε κάνει ένα χειρουργείο πριν από τέσσερα χρόνια για έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο. Οικονομικά ήμουν ο μόνος που μπορούσα να στηρίξω και θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να κλαίω μπροστά τους. Όταν μεταφέρθηκε στο σπίτι, ο μπαμπάς μου είπε σε ευχαριστώ για όλα αυτά που κάνεις. Του λέω μα τι λες; έκλαιγα μια ώρα στο αυτοκίνητο. Η μαμά μου ήταν χαμένη από το θάνατο του αδερφού μου και του μπαμπά μου μέσα σε έξι μήνες», κατέληξε ο Άρης Σοϊλέδης, με τους άλλους παίκτες του Survivor να μη μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκριά τους.

Η φράση της Σταυρούλας Χρυσαειδή που θύμισε τον Βαλάντη

Στην συνέχεια του συμβουλίου, η Σταυρούλα βγήκε στον τάκο και όπως φάνηκε στο αποψινό επεισόδιο, το περίμενε αλλά την ενόχλησε κιόλας. Σε συζήτηση που είχε με τον φίλο της, Στάθη Σχίζα, η παίκτρια θύμισε σε πολλούς χρήστες του twitter τον Βαλάντη και τη φράση που είχε πει στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και για την οποία είχε δεχθεί σκληρή κριτική.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, αναφερόμενη στις προσωπικές εξομολογήσεις που έκανε οι παίκτες στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, είπε στον Στάθη: «Ξέρεις τι μου έκανε τρομερή εντύπωση; Κάποιοι άνθρωποι έχουν περάσει δύσκολα, και οι πέντε μας έχουμε περάσει δύσκολα, ο κάθε ένας μας κουβαλάει το δικό του σταυρό. Και σκέφτομαι έχεις περάσει τόσα πράγματα στην ζωή σου και αντί να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος γίνεσαι χειρότερος”. Αυτό μου δείχνει ότι και που τα περνάς απλά σου φεύγουν έτσι…».

Έξαλλο το twitter με την Σταυρούλα Χρυσαειδή

Χρήστες του twitter θεώρησαν πως η Σταυρούλα με την φράση της αυτή αναφερόταν στον Άρη Σοϊλέδη και έγιναν έξαλλοι μαζί της. Αλλά και αυτοί που δεν θεώρησαν πως η παίκτρια αναφέρθηκε στον Άρη αλλά στους υπόλοιπους αντιπάλους που έχουν βιώσει όχι τόσο δύσκολες στιγμές όπως αυτές του ποδοσφαιριστή, εξοργίστηκαν μαζί της.

«Ντροπή μόνο, μεγάλη κακία, έπαρση και κατινιά» τόνισαν μεταξύ άλλων στα τιτιβίσματα τους.