Με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να έχει βγει ήδη στον τάκο και να είναι υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor, οι παίκτες κλήθηκαν να αγωνιστούν για τον τελευταίο αγώνας ασυλίας της χρονιάς. Άρης Σοϊλέδης, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Στάθης Σχίζας και Μαίη Εμμανουηλίδου είναι οι παίκτες που επιθυμούν όσο τίποτα να αποφύγουν την υποψηφιότητα και να… κλείσουν από τώρα θέση στον Ημιτελικό της Αθήνας. Και μπορεί η Σταυρούλα να είναι υποψήφια προς αποχώρηση, όμως ο αγώνας έχει και για εκείνη ενδιαφέρον καθώς επιθυμεί όσο τίποτα να κερδίσει για να προστατέψει τον Στάθη, το μόνο φίλο που της έχει μείνει στον Άγιο Δομίνικο.

«Χθες στο συμβούλιο, βγήκα υποψήφια για μια ακόμη φορά, είναι η τρίτη μου συνεχόμενη. Είναι η πιο δύσκολη ψηφοφορία για μένα γιατί είμαστε στην πεντάδα, ένας θα φύγει και οι υπόλοιποι 4 θα πάνε στον ημιτελικό. Ήμουν σίγουρη ότι θα βγω εγώ, το είχα πει και στον Στάθη. Εκείνος είχε τους ενδοιασμούς του» είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή στην κάμερα του Survivor.

Από την άλλη, ο Στάθης Σχίζας, σε συζήτηση με τη φίλη του, της τόνισε πως ξαφνιάστηκε με την υποψηφιότητα της καθώς πίστευε πως οι «αντίπαλοι» θα έβγαζαν εκείνον πρώτο στον τάκο.

Το θετικό της υποψηφιότητας της Σταυρούλας

Βέβαια, ο Στάθης Σχίζας είδε το θετικό της υποψηφιότητας της Σταυρούλας Χρυσαειδή. Ποιο ήταν αυτό το θετικό; Πως η φίλη του είναι πιο νωπή, όπως την χαρακτήρισε, στην συγκεκριμένη διαδικασία οπότε θεωρεί πως ο κόσμος θα την στηρίξει να παραμείνει στο Survivor.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, αναφερόμενη στις προσωπικές εξομολογήσεις που έκανε οι παίκτες στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, είπε στον Στάθη: «Ξέρεις τι μου έκανε τρομερή εντύπωση; Κάποιοι άνθρωποι έχουν περάσει δύσκολα, και οι πέντε μας έχουμε περάσει δύσκολα, ο κάθε ένας μας κουβαλάει το δικό του σταυρό. Και σκέφτομαι “έχεις περάσει τόσα πράγματα στην ζωή σου και αντί να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος γίνεσαι χειρότερος”. Αυτό μου δείχνει ότι και που τα περνάς απλά σου φεύγουν έτσι…».