Με τον Άρη Σοϊλέδη να αναδεικνύεται νικητής στον αγώνα της ασυλίας, στο επεισόδιο της Τετάρτης (29/6) στο Survivor, οι παίκτες οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για τον πρώτο ή την πρώτη υποψήφια της τελευταίας αποχώρησης πριν τον ημιτελικό της Αθήνας.

Εκεί και πριν την ψηφοφορία ο Γιώργος Λιανός τους ζήτησε να μοιραστούν με το τηλεοπτικό περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή τους και το πώς βρέθηκαν στο παιχνίδι μιας και αυτό οδεύει προς την ολοκλήρωσή του. Μια προσωπική εξομολόγηση από τον καθένα τους προκειμένου οι θεατές να τους «γνωρίσουν» πριν τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Την αρχή έκανε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία διηγήθηκε το bullying που έχει δεχτεί για τα κιλά της, την γνωριμία της με τον Χρήστο Δάντη και το όνειρό της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2024.

Ακολούθησε ο Στάθης Σχίζας που μίλησε για την αναπηρία του πατέρα του, για το πόσο υποφέρει που δεν τους αναγνωρίζει, αλλά και για την εγκυμοσύνη της κοπέλας του όταν εκείνος ήταν 20 ετών, τον καρκίνο της μητέρας του, την απομάκρυνση από την κόρη του και την ζωή 50άρη που έκανε από τις στενοχώριες που του προκαλούσαν ψυχοσωματικά με τούφες να πέφτουν από τα γένια του.

Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Η μαμά μου ήταν έγκυος σε μένα και είχε κανονίσει δύο φορές να κάνει έκτρωση, ώσπου…»

Η ιστορίας της Σταυρούλας Χρυσαειδή ήταν εξίσου δραματική με των συμπαικτών της.

Όπως είπε γεννήθηκε χάρη σε ένα όνειρο.

«Οι γονείς μου δεν είχαν ποτέ πολλά χρήματα. Πιο πολύ δούλευε ο μπαμπάς μου γαιτί η μαμά μου είχε ήδη δυο παιδιά και έμεινε έγκυος σε μένα.

Η μαμά μου είχε κανονίσει δύο φορές να κάνει έκτρωση και ο θεός της το χάλαγε κάθε φορά γιατί κάτι πάθαινε η αδελφή μου.

Ξαφνικά η μαμά του μπαμπά μου -που δεν ήξερε ότι η μαμά μου είναι έγκυος- βλέπει ένα όνειρο τη μαμά της μαμάς μου να της λέει ότι η μαμά μου είναι έγκυος και πρέπει να τη βοηθήσουν. Γεννήθηκα για κάτι καλύτερο» είπε.

«Λύγισαν» οι συμπαίκτες του Άρη Σοϊλέδη με την ιστορία του: «Στο πρώτο μου γκολ με παίρνει η Μαρία και μου λέει ότι πέθανε ο μπαμπάς μου»

Τις τεράστιες δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή του διηγήθηκε ο Άρης Σοϊλέδης στο Survivor.

Κατάγεται από φτωχή οικογένεια όπως είπε και ξεκίνησε νωρίς το ποδόσφαιρο σε ομάδα της Θήβας.

«Αναγκαζόμουν να παίζω με παπούτσια από το σούπερ μάρκετ γιατί οι γονείς μου δεν είχαν να μου πάρουν μάρκες. Κατέληξα στην Εθνική ομάδα παίδων. Σε ένα τουρνουά στην Τουρκία με είδε ένας άνθρωπος στον Ολυμπιακό και βρέθηκα να κάνω προπονήσεις με ανθρώπους που τους είχα αφίσα στο δωμάτιό μου.

«Πρώτο μου μέλημα είναι να βοηθώ την οικογένειά μου. Τα δύο μου αδέλφια από τα 5 είχαν μπλέξει με τα ναρκωτικά και οι γονείς μου περνούσαν ένα μαρτύριο. Με τα πρώτα λεφτά που πήρα από το πρώτο μου συμβόλαιο ήθελα να βάλω τα δύο αδέλφια μου σε ένα πρόγραμμα απεξάρτησης που θα τους άλλαζε το αίμα για να μην έχουν αυτούς τους πόνους.

Ειλικρινά τα λεφτά αυτά πήγαν στράφι γιατί ξανάρχισαν τα ίδια. Ο πατέρας μου δεν τους ήθελε στο σπίτι».

Τα όσα ανέφερε για την απώλεια του πατέρα του και του αδερφού του πραγματικά συγκλόνισαν.

«Την ημέρα που κλειδώνω την μετεγγραφή μου στην Ρουμανία, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι πέθανε ο ένας αδερφός μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η μητέρα μου ράκος. Προσπάθησα στις προπονήσεις μου να μην επηρεάζομαι από αυτό. Ευτυχώς που είχα δίπλα μου αυτή τη γυναίκα και με βοήθησε να το ξεπεράσω. Ήλπιζα ότι ο άλλος μου αδελφός με τον θάνατο αυτό θα ξυπνήσει και θα ξεφύγει από τα ναρκωτικά. Έκανε αρκετές προσπάθειες» είπε αρχικά ο Άρης.

«Στο πρώτο μου γκολ, γυρίζοντας στο ξενοδοχείο με πήρε η Μαρία (σ.σ. Μαρία Αντωνά η σύν τροφός του) και μου είπε ότι πέθανε ο πατέρας μου. Είχε κάνει ένα χειρουργείο πριν από τέσσερα χρόνια για έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο. Οικονομικά ήμουν ο μόνος που μπορούσα να στηρίξω και θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να κλαίω μπροστά τους. Όταν μεταφέρθηκε στο σπίτι μετά το χειρουργείο ο μπαμπάς μου είπε σε ευχαριστώ για όλα αυτά που κάνεις. Του λέω μα τι λες; έκλαιγα μια ώρα στο αυτοκίνητο. Η μαμά μου ήταν χαμένη από το θάνατο του αδερφού μου και του μπαμπά μου μέσα σε έξι μήνες. Πήγα στην κηδεία του πατέρα μου και ήταν το χειρότερο πράγμα που έζησα στη ζωή μου. Ο ένας μου αδελφός έχει τη γυναίκα του με καρκίνο και ο άλλος έχει 5 παιδιά και πάντα έπρεπε να είμαι ο πιο δυνατός» εξήγησε κάνοντας τους συμπαίκτες του να δακρύσουν.

Η Σταυρούλα πρώτη υποψήφια πριν από τον ημιτελικό – «Ο Θεός βάζει δοκιμασίες σε όσους μπορούν να αντέξουν»

Με τον Άρη Σοϊλέδη ασφαλή για την ψηφοφορία του Συμβουλίου στο Survivor, η Σταυρούλα ήταν εκείνη που ψηφίστηκε ως η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση λίγο πριν από τον ημιτελικό.

Η ίδια και ο Στάθης ψήφισαν την Ασημίνα όμως οι ψήφοι Άρη, Ασημίνας και Μαίης ήταν κατά μία περισσότερες και έτσι την έβγαλαν στον τάκο.

«Το περίμενα. Άλλη μια φορά στον τάκο. Ο κόσμος με έχει κρατήσει άλλες δύο φορές μέσα. Ο Θεός βάζει δοκιμασίες σε όσους μπορούν να αντέξουν. Όσο κι αν χτυπάνε, δεν θα λυγίσω. Θέλω πάρα πολύ να παραμείνω στο παιχνίδι για πάρα πολλούς λόγους. Έχω φτάσει εδώ με την αξία μου».