Το τι είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατά το χθεσινοβραδινό συμβούλιο του Survivor και την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα και να αποχωρήσει από το χώρο, αποκαλύφθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο επεισόδιο που προβλήθηκε. Οι περισσότεροι παίκτες του Survivor έχουν ταχθεί κατά του τραγουδιστή μετά την συγκεκριμένη αναφορά του στην Ευρυδίκη καθώς μίλησε για την υγεία της και την περιπέτεια που έχει περάσει.

«Φάνηκε το τι εστί Βαλάντης. Το τί έχει κάνει ο Βαλάντης στην ομάδα. Είπε κάτι απαράδεκτο. Στο τέλος του Συμβουλίου να μιλήσει κάτι πάρα πολύ άσχημο στην Ευρυδίκη, να πει κάτι απαράδεκτο» τόνισε η Μυριέλλα Κουρεντή στην κάμερα του Survivor και πρόσθεσε: «Αν ήμουν εγώ Βαλάντης, μια που θα το έλεγα, μια που θα το συνειδητοποιούσα και μια που θα αποχωρούσα οικειοθελώς από το Survivor».

Προβλήθηκε η φράση που είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Η παραγωγή του Survivor, στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor έκανε τη χάρη της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και δεν πρόβαλε τη φράση που της είπε ο Βαλάντης. Το βράδυ της Δευτέρας όμως την πρόβαλε. «Δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος τελικά. Όλα τα περνάμε για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος» ακούγεται ο Βαλάντης να λέει στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Αυτό που μου είπε ήταν χυδαίο

«Μετά το συμβούλιο και αφού είπα αυτά που είπα αυτά που είχα να πω, ο Βαλάντης γύρισε και μου είπε ότι η αρρώστια που έχω περάσει τελικά δεν με έκανε καλύτερο άνθρωπο, ότι πρέπει να ντρέπομαι γι’ αυτά που είπα, ότι δηλαδή δεν μπορούμε να κρίνουμε κανέναν συμπαίκτη μας, δεν είμαστε θεοί, και αφού φανερώθηκε αυτό που είχε πει στην Αθηνά, η πρόταση να κάνουμε ψεύτικο ειδύλλιο κι εγώ αρνήθηκα, μου επιτέθηκε λέγοντας μου αυτά τα πράγματα. Με έκανε να νιώσω πολύ άσχημα. Πλέον συνειδητοποίησα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι κακός, έχει πονηριά και διχασμό μέσα του. Αυτό που μου είπε ήταν χυδαίο. Κάποια πράγματα δεν τα αγγίζουμε» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην κάμερα του Survivor.