Μια φράση που είπε ο Βαλάντης στην συμπαίκτρια του στο Survivor, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου off camera και αφορούσε στην υγεία της έκανε την παίκτρια να ξεσπάσει σε κλάματα και ξεσήκωσε αντιδράσεις. Μάλιστα, αρκετοί χρήστες του twitter ζήτησαν από την παραγωγή του Survivor, δηλαδή την Acun Medya, να αποβάλλει από το reality επιβίωσης τον τραγουδιστή.

Στον τηλεοπτικό αέρα δεν ακούστηκε ποτέ η φράση που είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και αυτό φαίνεται πως έγινε επειδή το ζήτησε η ίδια η παίκτρια από την παραγωγή.

«Η ίδια η Ευρυδίκη ζήτησε να κοπεί στο μοντάζ. Η παραγωγή σεβόμενη την επιθυμία της Ευρυδίκης να μην ειπωθεί στον αέρα η χυδαία φράση του Βαλάντη στην Ευρυδίκη μία φράση για την υγεία της, κόπηκε στο μοντάζ…» είπε ο Νίκος Παρτσώλης στο Πρωινό του Ant1 το πρωί της Δευτέρας (17/01).

Η οργισμένη ανάρτηση της αδελφής της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου 

 Η αδελφή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου η οποία παρακολούθησε το περιστατικό μέσω της τηλεόρασης, προχώρησε σε μια οργισμένη ανάρτησή στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Ήταν από πριν άνθρωπος, δεν χρειαζόταν τον καρκίνο να της μάθει να είναι. Μακάρι να μάθεις και εσύ κάποτε τι σημαίνει ανθρωπιά, χωρίς να χρειαστεί να αρρωστήσεις”, έγραψε η Βάγια Παπαδοπούλου κατά του Βαλάντη.

Ηταν απο πριν ανθρωπος, δεν χρειαζόταν τον καρκινο να της μάθει να ειναι.Μακαρι να μάθεις και εσυ κάποτε τι σημαίνει ανθρωπια, χωρίς να χρειαστεί να αρρωστήσεις.

Posted by Βαγια Παπαδοπούλου on Monday, January 17, 2022