Το παιχνίδι στο Survivor έχει γίνει πλέον ατομικό και στο αποψινό επεισόδιο, οι παίκτες θα αγωνιστούν ξανά για την ασυλία. Το παιχνίδι, όμως, αλλάζει αφού κάποιοι δηλώνουν πως πλέον δεν θα ψηφίζουν αγωνιστικά. Κάποιοι άλλοι ξυπνούν με σκοπό να κερδίσουν αυτήν την ασυλία και να προστατευτούν.

«Βλέπω ότι αλλάζει το παιχνίδι και ότι δεν θα κινηθούν οι περισσότεροι αγωνιστικά» θα πει η Μαίη στον Άρη αφού η παίκτρια μοιράζεται τις σκέψεις της μαζί του.

«Ήδη έχουν ξεκινήσει τα πηγαδάκια από τους τέσσερις. Έχον απομονωθεί στο δάσος να μιλήσουν» θα πει η Μαίη στην κάμερα του Survivor και θα «καρφώσει» τον Στάθη Σχίζα, Σπύρο Μαρτίκα, Σταυρούλα Χρυσαειδή και Νίκο Γιάννη.

Survivor – Spoiler: Ποιος κερδίζει την ασυλία

Από την άλλη, η Σταυρούλα θα τονίσει πως δεν θεωρεί πως είναι στρατηγική αυτό που κάνει και πως απλώς δεν θέλει να ψηφίσει τους φίλους της.

Ο καθένας ξεχωριστά θα «παλέψει» για το στόχο του: να φτάσει δηλαδή στον τελικό και να φορέσει το κολιέ της ασυλίας. Ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες κάνοντας τους πάντες να καρδιοχτυπούν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ποιος ή ποια θα κερδίσει την πρώτη ασυλία;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τη νίκη απόψε κερδίζει ο Άρης Σοϊλέδης, αλλά μένει να δούμε αν τα spoilers θα επιβεβαιωθούν.

Στο συμβούλιο του νησιού οι δυο παρέες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους χωρίς να καταφέρουν να βρουν τη μέση οδό. Ο Σπύρος Μαρτίκας δε διστάζει, για πολλοστή φορά, να αντιταχθεί στα λεγόμενα του Άρη Σοϊλέδη, όπως επίσης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Survivor – Spoiler: Ανατροπή με τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση – Ποιος κερδίζει την ασυλία

«Αυτό που ήθελα να πω στον Άρη, είναι πως αν βάλεις και φιλία και διαφορά, πρέπει να μάθεις να τα ξεχωρίζεις» θα πει η παίκτρια στον Άρη.

«Σπύρο μην πας να μου το παίξεις εμένα τρελίτσα» θα αποκριθεί ο ποδοσφαιριστής στον φαρμακοποιό.

Ποιος ή ποια θα είναι ο πρώτος υποψήφιος ή η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα; 

Τα spoilers εδώ κάνουν την ανατροπή αφού αναφέρουν πως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση δεν θα είναι αυτήν την εβδομάδα ο Σπύρος Μαρτίκας αλλά το «βουνό», όπως την αποκαλούν οι συμπαίκτες της, Ασημίνα Χατζηανδρέου.