Η αθάνατη Ελληνίδα μάνα, το Σάββατο 11 Ιουνίου στις 22:00 θα εμφανιστεί γι’ άλλη μια φορά στην συχνότητα του Ant1 και θα αποδείξει ότι είναι… Super Mammy. Yπερπροστατευτική, πανταχού παρούσα και τα πάντα πληρούσα και ανέκαθεν στα… κάγκελα, η Χαρίκλεια θα φέρει τα πάνω – κάτω.

Ο Μάρκος Σεφερλής, στη «Super Mammy», τη κωμική σειρά του Ant1, θα μεταμορφωθεί γι’ άλλη μια φορά στη Χαρίκλεια, στο απόλυτο mama-symbol, για να μιλήσει την αξεπέραστη γλώσσα της κλασικής μάνας σε μια κλασική οικογένεια.

Στο προηγούμενο επεισόδιο του «Super Mammy» είδαμε πως: «Παναγιά μου ένα μωρό!»: Η Μαρία, καθώς προχωρά η εγκυμοσύνη της, προετοιμάζεται για τη μητρότητα με τη βοήθεια ενός «μωρού ρομπότ» πάνω στο οποίο τεστάρει τις μητρικές της ικανότητες. Πόσο, όμως, μπορεί ν’ αντέξει η Χαρίκλεια με το «εγγονάκι-ρομπότ» μέσα στο σπίτι της; Στο μεταξύ, ο νέος φίλος της Ζέτας, Δρ. Θωμάς Μπουζούρας –που τυγχάνει να είναι και καθηγητής της– γνωρίζοντας τη Χαρίκλεια, επιθυμεί διακαώς να της πάρει συνέντευξη για το νέο του βιβλίο, το οποίο είναι σχετικό με τη μητρότητα. Εκείνη, όμως, όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο, αλλά θέλει να το αποφύγει με κάθε τρόπο! Τέλος, η Μαρία κάνει μία πολύ ευχάριστη ανακοίνωση σχετικά με την εγκυμοσύνη της!

Τι θα δούμε στο 10ο επεισόδιο του Super Mammy, το Σάββατο 11 Ιουνίου

«Super Woman!»: Η Χαρίκλεια, ακούγοντας κάποια σχόλια των παιδιών της σχετικά με το βάρος της, αποφασίζει να κάνει δίαιτα. O Τεό προάγεται αναπάντεχα σε μάνατζερ στο κομμωτήριο «Ο Ψαλιδοχέρης», γεγονός που τον φέρνει σε ρήξη με τους άλλους υπαλλήλους και με τον Τέρυ, που είναι πλέον υφιστάμενός του. Παράλληλα, φέρνει στο σπίτι ένα κουτί με χάπια καφεΐνης, που βρίσκει στο μαγαζί, και καλείται ως μάνατζερ ν’ ανακαλύψει σε ποιον ανήκει και πώς βρέθηκε εκεί. Όταν ο Δρ. Μπουζούρας θα επισκεφτεί το σπίτι της Χαρίκλειας για να την πείσει να του δώσει συνέντευξη, η κατάσταση θα πάρει αναπάντεχη τροπή, με τη Χαρίκλεια να αισθάνεται πιο… Super Woman από ποτέ!