Η υποψηφιότητα του Γιώργου Κατσαούνη στο συμβούλιο της Κυριακής (17/4), ήταν μια ακόμα αιτία για τη ρήξη της σχέσης του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο επεισόδιο του Survivor της Δευτέρας (18/4).

O αγρότης του ριάλιτι την κατηγόρησε για πισώπλατες μαχαιριές και στρατηγικές κινήσεις εναντίον του, βρίσκοντας παράλληλα υποστήριξη στο πρόσωπο της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου.

Οι δύο ομάδες διεκδίκησαν με πάθος τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Κάθε πόντος είναι σημαντικός, αφού όλοι τους θέλουν όσο τίποτα για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο Survivor. Συνέχισε το σερί νικών της η Μπλε ομάδα ή οι Κόκκινοι πήραν τη ρεβάνς; Ο τραυματισμός της Ασημίνας και η μεταφορά της στο νοσοκομείο πάγωσε τους πάντες.

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο βασιλιάς της ζούγκλας

Και όμως, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κέρδισε την ατομική ασυλία στο Survivor μετά την ήττα των Μπλε στο αγώνισμα.

«Έχει να γίνει απόψε κοκομπλόκο! Θα γίνει άνω κάτω όλος ο Άγιος Δομίνικος. Έβαλα τα γυαλάκια σε όλους! Δεν έχει να μου πει κανείς τίποτα. Και κέρδισα αυτό το έπαθλο που μου δίνει την ηρεμία μου.

Η Ναυσικά με κοίταγε λίγο περίεργα, δεν ξέρω τι να πω» είπε πανηγυρίζοντας και δηλώνοντας ότι είναι βασιλιάς της ζούγκλας.

Φυσικά τα έβαλε με τον Μαρτίκα που του κουνούσε το δάχτυλο ως προς το ποιον θα επιλέξει να δώσει ως υποψήφιο.

Αλλά και με τους συμπαίκτες του στο κιου που δεν χαίρονται μαζί του και τον αμφισβητούν.

Αναμενόμενο όπως ήταν η Βρισηίδα τον στόλισε στο κιου.

Μάλιστα όταν οι Μπλε τον φώναξαν να φύγει από τους Κόκκινους παρεξηγήθηκε με τη Μαίη. «Ζήλευε τα καλά λόγια που μου έλεγαν οι Κόκκινοι. Τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ όλοι τον προσκαλούν και τον γουστάρουν και εδώ και έξω».

Το κορυφαίο σχόλιο που έκανε για τον εαυτό του ήταν: «Απέδειξα πόσο μεγάλα τέτοια έχω!»

«Ένιωσα σαν πεθερά» είπε ο Στάθης Σχίζας σχολιάζοντας όσα άκουγε στους Μπλε.

«Τους έχουμε γλεντήσει όλους» δήλωσε στην προσωπική του συνέντευξη ο Κωνσταντίνος μιλώντας στο τοτέμ.