Στον τοίχο έστησαν την Ασημίνα Χατζηανδρέου πολλοί παίκτες του Survivor για την απόφαση της να βγάλει στον τάκο τον Γιώργο Κατσαούνη. Βέβαια από τις προσωπικές συνεντεύξεις των παικτών του Survivor δεν έλειψαν και τα σχόλια για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και ακόμα επιμένουν να θέλουν να παραμείνουν ακόμα και όταν έχουν πέσει τόσο πολύ αγωνιστικά. Απόστολε, ταπεινή μου γνώμη, ήρθε η ώρα μας. Νομίζει ότι πρέπει να πει στη Ναυσικά να τον ψηφίσει. Ναυσικά; Παίξε δίκαια και άσε το παρεάκι. Αν προτείνεις τον Απόστολο θα σου βγάλω το καπέλο δημόσια και θα το εκτιμήσει, πιστεύω και ο κόσμος. Αν ψηφίσεις τη Τζο, θα με βρεις αντιμέτωπο» σχολίασε πρώτος ο Σπύρος Μαρτίκας ενώ πρόσθεσε: «Φοβάμαι στην ιδέα να έχει πιάσει η Ναυσικά τον Άρη και να τον έχει υποκινήσει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να χάσουμε τον αγώνα ασυλίας. Αν υποπτευθώ κάτι τέτοιο, πραγματικά, νομίζω ότι θα την εκθέσω ανεπανόρθωτα».

Απογοητευμένος ο Γιώργος Κατσαούνης με το «κάρφωμα» της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Ενοχλημένος με την απόφαση της Ασημίνας Χατζηανδρέου να τον βγάλει στον τάκο φάνηκε να είναι ο Γιώργος Κατσαούνης. «Είμαι υποψήφιος, το πρώτο πράγμα που πέρασε από το μυαλό μου είναι ότι υπάρχει συνωμοσία ανάμεσα στην Τζο, της Σταυρούλας, του Νικογιάννη και της Ασημίνας. Έχω φέρει πάρα πολλές νίκες τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες» σχολίασε αρχικά ο Τσακατσούκας και πρόσθεσε: «Δεν περίμενα να πάρω αυτήν την εβδομάδα τη ψήφο από την Ασημίνα. Έχω απογοητευτεί από την Ασημίνα πάρα πολύ. Γιατί ξέρει και κάποια άλλα πράγματα που έχουμε πει και πρέπει να παραμείνω λίγο ακόμα στο παιχνίδι. Θέλω να παραμείνω. Μπορώ να δοξάσω τα μέρη που θέλω. Ακόμα είμαι στα πόδια μου και μπορώ γι’ αυτό με ζορίζει. Η Ασημίνα δεν έχει φιλικό επίπεδο κοιτάει να φτάσει στον τελικό αλλιώς δεν θα μου την κάρφωνε σε συνεργασία με τους υπόλοιπους».

«Το περίμενα αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω ότι θα βγει υποψήφιος ο Κατσαούνης γιατί θεωρώ ότι υπάρχουν πιο αδύναμοι παίκτες» υπογράμμισε με την σειρά του ο Στάθης Σχίζας.

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Με χρησιμοποιούν κάποιοι για τις ψήφους

Την ίδια ώρα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου νιώθει μόνη της καθώς δεν αισθάνεται κοντά της κανέναν από τους συμπαίκτες της. «Νιώθω ψιλομόνη μου τις τελευταίες ημέρες και ότι είμαι μπαλαντέρ και ότι με χρησιμοποιούν κάποιοι για τις ψήφους. Ήθελα να ψηφίσω τον Απόστολο, καθαρά αγωνιστικά. Τα έβαλα κάτω και σκέφτηκα ότι ο Απόστολος είναι πιο εύστοχος από τον Τσακατσούκα και τον ψήφισα επειδή ματσάρεται συνέχεια με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Όταν δεν θα είμαι καλή αγωνιστικά, το ίδιο θα πράξουν» ανέφερε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Έξαλλη δήλωσε πως είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με την Ασημίνα. «Με έκανε έξαλλη. Με ενοχλούν τα ψέματα και οι δικαιολογίες. Αν ψήφιζε αγωνιστικά, θα ψήφιζε τον Απόστολο που όντως έχει κάνει κοιλιά τις τελευταίες ημέρες. Και μην το παίζει φίλη στον Κατσαούνη» είπε η Ναυσικά στην κάμερα.

Τα νέα του Survivor από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Και ενώ όλοι σχολίαζαν την υποψηφιότητα προς αποχώρηση του Γιώργου Κατσαούνη, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έδωσε μια ευχάριστη νότα καθώς θέλησε να μεταφέρει τα «νέα του Άγιου Δομίνικου» όπως τα χαρακτήρισε.

«Από την Ένωση και μετά, ο Άρης είναι πάρα πολύ κοντά με την Ναυσικά. Αυτό με βάζει σε σκέψεις. Γιατί οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες ανάμεσα στα δυο κορίτσια, τη Ναυσικά και την Σοφιάννα. Πού θα γείρει ο Άρης; Θα δούμε τις επόμενες ημέρες» είπε μεταξύ άλλων ο make up artist.

Οι παίκτες του Survivor μεταφέρθηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό ώστε να μάθουν περισσότερο για τον στίβο μάχης που θα έμπαιναν λίγη ώρα αργότερα. Ο παρουσιαστής του Survivor έδωσε το λόγο στον Γιώργο Κατσαούνη να σχολιάσει την υποψηφιότητα του. «Δεν πίστευα ότι είμαι ο πιο αδύναμος παίκτης. Λυπήθηκα που ψηφίστηκα από την Ασημίνα» είπε ο Τσακατσούκας και τόνισε ότι θέλει να ακούσει τι έχει να πει η Ασημίνα.

«Είμαι πάρα πολύ άσχημα ψυχολογικά από χθες πρέπει να απολογηθώ για το ποιον θα ψηφίσω και γιατί» είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια και τότε ο Γιώργος Κατσαούνης της τόνισε: «Πρέπει να ντρέπεσαι. Το κορίτσι δεν ξέρει τι σημαίνει η λέξη φιλία. Γι’ αυτό τα κάνει αυτά. Όπου τη φυσάει ο άνεμος είναι» βάζοντας τέλος στη φιλία τους.

Αποχώρησε λόγω αδιαθεσίας ο Γιώργος Κατσαούνης

«Είναι ξεκάθαρο ότι έχει αλλάξει την παρέα της γιατί θέλει να έχει το πάνω χέρι στην υπο-ομάδα που έχει» σχολίασε ο Άρης Σοϊλέδης.

Η συζήτηση έφτασε στο τέλος της ενώ πριν ξεκινήσουν τα αγωνίσματα, ο Γιώργος Κατσαούνης μεταφέρθηκε στον γιατρό καθώς τον έπιασε πόνος στο στομάχι του.