Τέλος στις φήμες πως αλλάζει τηλεοπτική στέγη θέλησε να βάλει η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσω του τηλεοπτικού αέρα και το έκανε το πρωί της Τετάρτης (06/04) με έναν… πλάγιο τρόπο. Η παρουσιάστρια, στις 17 Μαρτίου συμπλήρωσε 8 χρόνια τηλεοπτικών πτήσεων του Happy Day στον Alpha και φυσικά το κλίμα στο πλατό ήταν εορταστικό.

Οι φήμες πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή ολοκλήρωσε τον κύκλο της στον Alpha και ετοιμάζεται να δοκιμαστεί σε άλλη επαγγελματική στέγη φούντωσαν κατά το προηγούμενο διάστημα, όμως όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η παρουσιάστρια, το πρωί της Τετάρτης συζητώντας με τους συνεργάτες της το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και τα γραφικά τα οποία πολλές εκπομπές έχουν εντάξει σε αυτές, ζήτησε από τη διοίκηση του Alpha την επόμενη σεζόν να έχει και εκείνη κάτι ανάλογο.

«Εγώ θέλω τέτοια γραφικά του χρόνου. Στην Κηφισιά έχουν καλύτερα, δεν ξέρω βρείτε τα. Θέλω γραφικά του χρόνου, να μη μου δείχνετε το Ντουμπάι στην έναρξη, να μπαίνω εγώ στους ουρανοξύστες» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.