Την οργή του Ηλία Μαμαλάκη προκάλεσε η συμπεριφορά του Δημήτρη Ταϊρίδη από το Masterchef, του γνωστού και ως Μπόμπαινα όπως αυτοαποκαλείται από το όνομα της ταβέρνας της μητέρας του.

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης γύρισε στο σπίτι από τη διαδικασία αποχώρησης, δεν μίλησε σε κανέναν παίκτη και άρχισε να μαζεύει τις βαλίτσες του. Μετά από λίγο πάει μπροστά στους συμπαίκτες του και τους λέει: «Προς όλους… πόλεμο θέλατε; Πόλεμο θα έχετε! Ο Μπόμπαινας είναι σκληρό καρύδι». Πριν προλάβουν να αντιδράσουν, ο Δημήτρης μπήκε ξανά στο σπίτι βάζοντας τα πράγματά του στη θέση τους, προκαλώντας τα γέλια των συμπαικτών του.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης έκανε λόγο για έναν άνθρωπο με απίστευτη τοξικότητα και κάλεσε την παραγωγή να τον μαζέψει. «Αλίμονο σ’ όσους βρεθούν μαζί του στην ίδια κουζίνα» έγραψε μεταξύ άλλων στο Facebook.

Η ανάρτηση

«Παρακολούθησα σχολαστικά το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Είδα μια τρομακτική τοξικότητα εκ μέρους του διαγωνιζόμενου Δημήτρη ή Μπόμπαινα όπως αυτοαποκαλείται εκμεταλλευόμενος την φήμη της ταβέρνας της μητέρας του. Μια τοξικότητα καταστροφική.

Εμπαίζει τους νεαρούς άπειρους παίκτες που, μεταξύ μας, στερούνται εμπειριών. Και δημιουργεί ένα κλίμα χυδαίας αντιπαλότητας, κάνοντας στρατηγικές ανύπαρκτες και χαλώντας την θετική ενέργεια του συνόλου.

Ακόμα και οι κριτές αρνούνται να τον ακούσουν και να εμπλακούν στο αρνητικό κλίμα. Γιατί όμως έτσι; Δείχνει να είναι ένας καλός μάγειρας που υπερέχει μαγειρικά από πολλούς άλλους παίκτες.

Μπορεί να μαγειρέψει και είναι ένας υποψήφιος νικητής. Τι χρειάζονται όλα αυτά;

Προτείνω στην παραγωγή να τον μαζέψει και κυρίως να σταματήσει τα τοξικά βίντεο με την γνώμη του και την ολοφάνερη εχθρότητα προς τα πάντα. Αν μπορούσε θα καθαιρούσε τους κριτές να γίνει αυτός κριτής στην θέση τους. Αλίμονο σ’ όσους βρεθούν μαζί του στην ίδια κουζίνα.

Κύριε Δημήτρη συμμετέχετε σ έναν διαγωνισμό μαγειρικής, όχι στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας».