Γύρισε στο σπίτι μετά τη δοκιμασία αποχώρησης και δε χαιρέτησε κανέναν από τους συμπαίκτες του. Μάλιστα, ο Δημήτρης Ταϊρίδης άρχισε να μαζεύει επιδεικτικά τα πράγματά του στο επεισόδιο της Τρίτης (8/3) στο MasterChef.

Όταν μπήκε στο σπίτι δεν έδωσε καν το χέρι του στον Μάριο που του άνοιξε και τον συνεχάρη για τη νίκη του, καθώς ο Δημήτρης ήταν ο πρώτος από την τριάδα που βγήκε στον τάκο, ο οποίος γύρισε πίσω.

Με τη βαλίτσα στο χέρι, έκανε να φύγει από το σπίτι του MasterChef λέγοντας στους συμπαίκτες του: «Προς όλους… πόλεμο θέλατε; Πόλεμο θα έχετε! Ο Μπόμπαινας είναι σκληρό καρύδι». Πριν προλάβουν να αντιδράσουν, ο Δημήτρης μπήκε ξανά στο σπίτι βάζοντας τα πράγματά του στη θέση τους, προκαλώντας τα γέλια των συμπαικτών του.

«Δεν θα πιστεύουν τι θα τους συμβεί, έχω στο μυαλό μου κάτι που τους έρχεται βαρύ» είπε στην κάμερα, ενώ ο Μάριος τόνισε ότι για την ηλικία του δεν έχει σεβασμό και στη συνέχεια τον χαρακτήρισε ανώριμο που δεν του έδωσε το χέρι και δεν του είπε ούτε ένα «ευχαριστώ».

«Με υποβαθμίζουν, με λένε παλιάς κοπής, ότι δεν έχω ικανότητα. Περιμένω στο πλυντήριο τελευταίος, αν μαγειρέψω κάτι στο σπίτι το πετάνε στα σκουπίδια. Μιλάνε για σεβασμό. Πάρε να έχεις και μπροστά και πίσω από τις κάμερες», είπε ο Δημήτρης.

«Το όλο σκηνικό είναι για γέλια», σχολίασε η Φανή, με τον Δημήτρη να δηλώνει: «Είμαι περίεργος όταν βγω έξω από το MasterChef να ακούσω το σχόλιο του καναπέ, της κλίκας, των σκοτεινών δωματίων του σπιτιού, τα κέντρα λήψεων κι αποφάσεων, Ελπίδα, Νικήτας και συμπαραμαρτούντες». Η Ελπίδα χαρακτήρισε το όλο σκηνικό ως μονόπρακτο του Δημήτρη, τονίζοντας ότι δημιουργεί εντάσεις στο σπίτι.

Στο Twitter το γέλιο ήταν μέχρι δακρύων