Στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένος ο Αναστάσιος Ράμμος το μεσημέρι της Παρασκευής (04/03) εν όψει της πρεμιέρας του Total Blackout του οποίου έχει αναλάβει την παρουσίαση. O τραγουδιστής μίλησε για τον νέο του ρόλο αλλά και την σχέση του με την Κατερίνα Ζαρίφη που παρεξηγείται από πολλούς.

Ωστόσο, όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε ποιους θα ήθελε να δει στο Total Blackout καλεσμένους, τα γέλια που ακούστηκαν έκαναν το πλατό να… τρανταχτεί.

«Ποια είναι η ιδανική τετράδα που θα ήθελες να δεις στο Total Blackout; Μπορείς να πεις όποιον θέλεις, ακόμα και τον Πρωθυπουργό», ρώτησε η παρουσιάστρια της εκπομπής τον Αναστάσιο Ράμμο, με τον τελευταίο να απαντά: «Ξέρω ‘γω, Τσίπρας Βαρουφάκης. Μου ‘ρθε εμένα επειδή είπες για Πρωθυπουργό».

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε χαμηλόφωνα και διακριτικά πως: «δεν είναι Πρωθυπουργός ο Τσίπρας. Είναι πρώην». «Τι έχουμε;» ρώτησε με χιούμορ ο Αναστάσιος Ράμμος. Στην συνέχεια, ο τραγουδιστής τόνισε πως στις δυάδες που θα ήθελε να δει στο Total Blackout είναι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Άδωνη Γεωργιάδη.

«Δεν τα έχω με τη Ζαρίφη, δεν τα έχω με τη Ζαρίφη!»

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στο πλατό του «Super Κατερίνα» και με σηκωμένα χέρια άρχισε να φωνάζει: «Δεν τα έχω με τη Ζαρίφη, δεν τα έχω με τη Ζαρίφη!». Τέλος, όταν η Καινούργιου τον προέτρεψε να μην λέει ψέματα και να το παραδεχτεί, εκείνος της απάντησε: «Δεν δέχεστε ότι είμαστε φίλοι και μας θέλετε μαζί».