Στο επεισόδιο της Δευτέρας (28/2) του Survivor, Διάσημοι και Μαχητές έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν τον δεύτερο και πολύ κρίσιμο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Εντάσεις και διαφωνίες όμως επικράτησαν ανάμεσα σε παίκτες και των δύο ομάδων, καθώς σε αντιπαράθεση ήρθαν ο Γιώργος Κατσαούνης και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος νιώθει ότι είναι θύμα μιας καλοστημένης πλεκτάνης.

Από την άλλη μεριά, τεταμένες μοιάζουν να είναι και οι σχέσεις παικτών της Κόκκινης ομάδας και συγκεκριμένα του Άρη Σοϊλέδη και της Βρισηίδας Ανδριώτου, η οποία στο επίκεντρο της συζήτησης έβαλε τον γνωστό ποδοσφαιριστή.

Εκτός εαυτού η Βρισηίδα με το ψέμα – «Το ορκίζομαι στη μάνα μου»

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Βρισηίδα Ανδριώτου στο Survivor καθώς ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της ενώ φέρνει νίκες. Πρώτα ζήτησε τα ρέστα από την Μυριέλλα Κουρεντή και εμφανίστηκε σίγουρη πως πίσω από την υποψηφιότητα της «κρύβεται» η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Λίγο πριν το αγώνισμα τώρα για την ασυλία, ο Γιώργος Λιανός της ζήτησε να πει δυο λόγια με την ίδια να αναφέρει πως ο Άρης Σοϊλέδης τη ρώτησε ποιον παίκτη θα ψήφιζε.

Ο Άρης δεν παραδέχτηκε πως συνέβη κάτι τέτοιο «Δεν σε ρώτησα. Έχουν όλοι παραισθήσεις εδώ μέσα, μάλλον τα μανιτάρια φταίνε» δήλωσε ο Άρης με τη Βρισηίδα να βγαίνει έξω από τα ρούχα της «Μου έγινε ερώτηση χθες από τον Άρη για το ποιον θα ψηφίσω και του είπα τη Μυριέλλα. Εσύ με ρώτησες. Δεν λέω ψέματα. Με ρώτησες, το ορκίζομαι στη μάνα μου. Έχεις πει πολλά ψέματα.

Έγινε off camera ρε φίλε την ώρα που ήμασταν στην παραλία. Δεν θα με βγάλεις τρελή. Με κοροϊδεύεις στα μούτρα μου; Είσαι ένας ψεύτης. Δεν λέω ποτέ ψέματα, ότι να ‘ναι. Μετά θέλεις να μείνω σε αυτήν την ομάδα; Εντάξει ρε βρήκατε εμένα που είμαι πιο μικρή. Απίστευτο, απαράδεκτο.»

Oι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ο Γιώργος Λιανός συνάντησε τους μπλε και κόκκινους παίκτες του Survivor σε ένα ακόμη συμβούλιο του νησιού.

Στο νέο επεισόδιο, οι δύο ομάδες μπήκαν στον στίβο μάχη προκειμένου να… παλέψουν για την ασυλία. Η ομάδα των διασήμων ήταν εκείνη που τα κατάφερε.

Από το πρώτο αγώνισμα για την ασυλία της Κυριακής (27/2), νικητές αναδείχθηκαν οι Μαχητές. Οι Διάσημοι έπρεπε να βγάλουν στον τάκο τον παίκτη που θεωρούν πιο αδύναμο από την ομάδα τους και προς έκπληξη πολλών ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Το σκηνικό δεν επαναλήφθηκε την Δευτέρα (28/2) καθώς αυτήν τη φορά οι Διάσημοι ήταν εκείνοι που κέρδισαν στο αγώνισμα, πράγμα που σήμαινε πως οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα θα αποτελούνταν κι από τις δύο ομάδες. Οι Μαχητές ψήφισαν ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια τη Μυριέλλα Κουρεντή, ενώ στη συνέχεια ο Σάββας Κάλφας τον Γιάννη Τσολάκη για αγωνιστικούς λόγους.