Στο επεισόδιο της Τετάρτης στο The Bachelor (15/12), ο Αλέξης Παππάς γνώρισε τους οικείους των τεσσάρων κοριτσιών που διεκδικούν ακόμη την καρδιά του. Εκείνοι τον πέρασαν από κόσκινο, καθώς ήταν επιφυλακτικοί και δεν ήθελαν να ακούσουν άλλα λόγια αλλά να δούνε πράξεις. Η γνωριμία του Αλέξη με τις οικογένειες των κοριτσιών άλλοτε είχε καλό αποτέλεσμα κι άλλοτε έληξε άδοξα. Άννα, Αθηνά NY, Ιζαμπέλα και Γιώτα έπαιξαν τα τελευταία τους χαρτιά για να φτάσουν έως την τελική επιλογή του Bachelor. Ωστόσο μία από τις κοπέλες δεν τα κατάφερε.

Κόκαλο ο Παππάς – Του «τα ‘χωσε» ο αδερφός της Ιζαμπέλα

Τις οικογένειες, λοιπόν, των τεσσάρων φιναλίστ του The Bachelor γνώρισε ο Αλέξης Παππάς. Ο πρώτος ήταν ο Ζέλικ, ο αδερφός της Ιζαμπέλα, ο οποίος μπήκε… δυναμικά και την είπε στον Αλέξη για τη χαλαρή χειραψία που του έκανε.

Ο Ζέλικ εξέφρασε την απορία του για το πώς ο Αλέξης γίνεται να έχει την αδερφή του και άλλες τρεις παράλληλα και το ύφος του ήταν ιδιαίτερα σκληρό. Ο Ζέλικ τον ρώτησε αν μπορεί να σταθεί στο πλευρό της αδερφής του και ο εργένης τα βρήκε… σκούρα με το ύφος και τον τρόπο του.

«Είσαι συναισθηματικά δεμένος με την Άννα και τη Γιώτα. Είσαι το ίδιο και με την αδερφή μου;» τον ρώτησε ο Ζέλικ και ο Αλέξης Παππάς του απάντησε θετικά.

«Εγώ αυτός είμαι κι αν πρόκειται να είμαι με την Ιζαμπέλα το τελευταίο πράγμα που θα κάνουμε είναι να χαλάσουμε χρόνο» του είπε ο Αλέξης στο τετ α τετ που είχαν.

Αρκετά καχύποπτος ο αδερφός της Ιζαμπέλα, που δεν πίστεψε στις προθέσεις του Αλέξη Παππά.

Η Αθηνά NY συνάντησε την κολλητή της και την άρχισε στις… μπουνιές σαν δεύτερη Μενεγάκη

Από τη Νέα Υόρκη απευθείας στην Ελλάδα για χάρη της φίλης της Αθηνάς NY και το Bachelor, ταξίδεψε η Αθηνά.

Η ξανθιά εντυπωσιακή διεκδικήτρια της καρδιάς του Αλέξη Παππά, με το που είδε της φίλη της άρχισε να ουρλιάζει και να τη χτυπάει από αγάπη.

Η Αθηνά NY δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη χαρά της και δεν άφηνε την κολλητή της από τα χέρια της, με την Αθηνά να έχει γεμίσει… μελανιές από τα χτυπήματα αγάπης της φίλης της.

Η Αθηνά ζήτησε να μάθει από τον Αλέξη ποια είναι η επικοινωνία τους με τη φίλη της, αλλά η απάντηση που πήρε δεν την άφησε ικανοποιημένη.

«Η Αθηνά είναι από τη Νέα Υόρκη, η ζωή της είναι εκεί κι εσύ είσαι εδώ. Θέλω να ξέρω πώς το σκέφτεσαι αυτό», του είπε χαρακτηριστικά.

Οι γονείς της Γιώτας – Τα βρήκε… σκούρα ο Αλέξης στη συζήτηση για τον γάμο

Τους γονείς της Γιώτας γνώρισε ο Αλέξης Παππάς και εκείνη, όταν τους είδε, δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει, πάνω στην αγκαλιά τους.

Ο μπαμπάς της Γιώτας, έφερε ένα δώρο στον Bachelor κι εκείνος τον ευχαρίστησε από καρδιάς. Στη συνέχεια, ρώτησε τον Αλέξη αν είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα με την κόρη του. «Αν είστε έτοιμοι, με την ευχή μου», είπε ο μπαμπάς και ο Αλέξης θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του. «Δεν την παντρεύομαι την κόρη σου σε δύο εβδομάδες», είπε ο εργένης στον κ. Δήμο και την κ. Ουρανία.

Η μαμά της Γιώτας ζήτησε από τον Αλέξη να έχει υπομονή μαζί της, ενώ ο μπαμπάς της δήλωσε ότι είναι «αντράκι» και στη συνέχεια εξιστόρησε πώς γνώρισε τη σύζυγό του.

«Βρίσκεσαι πολύ κοντά με όλες τις κοπέλες, σε πολλές τρυφερές στιγμές και είναι σαν να έχει ίδια συναισθήματα για όλες», είπε ο κ. Δήμος στον Αλέξη Παππά κι εκείνος του απάντησε: «Τρέφω πολλά συναισθήματα για εκείνη, δεν θα πω ότι είμαι ερωτευμένος, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο».

Και οι δύο γονείς πάντως δήλωσαν προβληματισμένοι με το γεγονός ότι ο Αλέξης Παππάς έχει έρθει κοντά και φιλάει όλα τα κορίτσια.

Αλέξης και Άννα έστρωσαν το οικογενειακό τραπέζι για να υποδεχτούν τη μαμά της

Η Άννα πήρε σειρά για τη γνωριμία της μητέρας της με τον γοητευτικό εργένη κι εκείνος, μαζί με την αγαπημένη του, έστρωσαν το τραπέζι για να την υποδεχτούν.

Όταν η μαμά της Άννας εμφανίστηκε στον χώρο, εκείνη ξέσπασε σε κλάματα. Η κ. Άντρη την πήρε στην αγκαλιά της και της ζήτησε να ηρεμήσει. Ο Αλέξης της ζήτησε να του μιλάει στον ενικό, ωστόσο εκείνη προτίμησε να διατηρήσει τον πληθυντικό μεταξύ τους.

Ο Αλέξης πρόσφερε μια μεγάλη ανθοδέσμη στην κ. Άντρη κι εκείνη τον ευχαρίστησε, αλλά είχε και μερικά ερωτήματα να του κάνει, σχετικά με το μέλλον της κόρης της.

«Η Άννα είναι ερωτευμένη μαζί σας και δεν θέλω να κλάψει και να πληγωθεί», είπε η μαμά της Άννας και συμφώνησε σε αυτό και ο Αλέξης.

Αλέξης και κ. Άντρη συζήτησαν οι δυο τους για τη σχέση του πρώτου με την Άννα. «Λόγια, λόγια, πολλά λόγια. Εγώ πράξεις θέλω. Μιλάει πάρα πολύ και μιλάει με σιγουριά, αλλά εγώ σιγουριά δεν βλέπω», σχολίασε η Κύπρια μητέρα.

«Θέλω να είστε δίπλα της και να τη στηρίξετε», του είπε χαρακτηριστικά. «Μέχρι στιγμής είμαστε σε πολύ καλό δρόμο», απάντησε ο Αλέξης, ενώ στη συνέχεια οι δυο τους αγκαλιάστηκαν για να αποχαιρετηθούν.

Η αποχώρηση

Ακολούθησε το coctail party που ξεκίνησε με τετ α τετ ανάμεσα στα κορίτσια, με τη Γιώτα να είναι η πρώτη που βρέθηκε με τον Αλέξη και την Αθηνά να ακολουθεί.

«Η κοπέλα που θα αποχωρήσει απόψε, θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα για εμένα», είπε ο Αλέξης Παππάς και έδωσε το πρώτο τριαντάφυλλο στην Άννα, η οποία του αφιέρωσε ένα τριαντάφυλλο.

Επόμενη κοπέλα που πήρε το πολυπόθητο τριαντάφυλλο ήταν η Αθηνά NY.

Στο τέλος, ανάμεσα σε Ιζαμπέλα και Γιώτα, ο Αλέξης Παππάς έδωσε το τριαντάφυλλο στη δεύτερη, με την Ιζαμπέλα να αποχαιρετά.

Η ίδια δεν το άφησε να πέσει κάτω κι είπε: «Αλέξη μου η ζωή είναι οι επιλογές που κάνουμε κι εσύ μόλις έκανες την λάθος. Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε. Το ήξερα βαθιά μέσα μου ότι δεν είναι ο πραγματικός έρωτας. Ο έρωτας είναι έξω… Λυπάμαι το ψέμα νίκησε. Ο αδερφός μου έπεσε μέσα, δεν ταιριάζουμε καθόλου.»

Άννα, Αθηνά NY και Ιζαμπέλα. Ποια θα καταφέρει να βρεθεί πρώτη στην καρδιά του Bachelor;