Την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στις 23:00 στο OPEN, ο Θέμης Γεωργαντάς έφερε στην παρέα του «After Dark» τον Γιώργο Αγγελόπουλο, γνωστό σε όλους και ως Ντάνο.

Ο Γιώργος αποκαλύπτει στον Θέμη το πλήθος των προτάσεων που δέχτηκε μετά τη νίκη του στο Survivor, τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να ακολουθήσει την υποκριτική, αλλά και για ποιο λόγο δεν τον έχουμε δει ακόμα στη τηλεόραση αυτή τη σεζόν.

Επίσης, μιλά για την εφηβεία του που τελείωσε νωρίς, όταν έχασε τον πατέρα του, τη σχέση του με τη θρησκεία, αλλά και την ίδρυση του «Φύλακα Άγγελου», που πλέον αποτελεί μεγάλο μέρος της ζωής του.

Τέλος, πριν οδηγηθεί στο εξομολογητήριο, όπου θα απαντήσει τις πικάντικες ερωτήσεις του Θέμη, αποκαλύπτει γιατί η προσωπική του ζωή είναι πάντα μυστική και ποια είναι τα πλάνα του για τη δημιουργία μιας οικογένειας

Ο νικητής του Survivor αναφέρθηκε, λοιπόν, μέσα σε όλα στην πρόταση που είχε δεχθεί στο παρελθόν από τον ΑΝΤ1 για να είναι εκείνος ο πρώτος Έλληνας Bachelor.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τότε δεν ήξερα για τι πήγαινα να συζητήσω ακριβώς. Είχαμε ένα ραντεβού για να συζητήσουμε μια πρόταση που είχαν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 να μου κάνουν και ήταν το Bachelor. Μου είχαν πει ότι ήταν πολύ κοντά σε μένα αυτό το οποίο θα συζητούσαμε, εντάξει όμως δεν είναι κοντά σε μένα αυτό το πρότζεκτ. Σε καμία περίπτωση, γιατί δεν θα αισθανόμουν υπό καμία συνθήκη καλά για να το κάνω. Δεν χρειάστηκε να πούμε και περισσότερα εκείνη την περίοδο».

«Χαίρομαι για αυτή την απόφαση γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να το κάνω. Σταμάτησε και εκεί η συζήτηση μας όσον αφορά το Bachelor τότε» πρόσθεσε ο νικητής του Survivor στο βραδινό talk show του OPEN.

Παράλληλα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν έχει κάνει συζήτηση για να παρουσιάσει το νέο παιχνίδι Ninja Warriors στον ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε, όμως, και στην γνωριμία του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Πολυτάλαντη, ένα κράμα ανθώπου πολλών ταλέντων, την εκτιμώ πάρα πολύ, την αγαπώ κατά μια ένννοια, μου αρέσει πολύ η προσέγγισή της, είναι ένας άνθρωπος με πολλή μεγάλη εμπειρία στον χώρο και μια άξια μάνα. Είναι πολύ αξιόλογη σε όλα της» δήλωσε χαρακτηριστικά.