«Λίγο πριν κάνω παιδί με τον Αλέξανδρο δεν έκανα τηλεόραση για να ξεκουραστώ και να χαρώ την κόρη μου» τόνισε η Μαριάννα Τουμασάτου στην κάμερα του «Happy Day» το πρωί της Παρασκευής (12/11). Η ηθοποιός υπογράμμισε πως κανείς δεν της επέβαλλε να γίνει ηθοποιός και ακολούθησε το συγκεκριμένο επάγγελμα γιατί το ήθελε εκείνη.

Σε ότι αφορά την συνεργασία της με τον Αποστόλη Τότσικα, η Μαριάννα Τουμασάτου ανέφερε πως: «Ο Αποστόλης Τότσικας είναι “απατεώνας” στα γυρίσματα, είναι υπέρτατο πειραχτήρι. Όλοι οι άνθρωποι έχουν μια αύρα μονόχρωμη. Του Τότσικα είναι η… παρδάλω».

Η Μαριάννα Τουμασάτου είπε στη συνέχεια: «Η κόρη μου δεν με παρακολουθεί στην τηλεόραση. Τι ενδιαφέρον να έχει μια δραματική σειρά για ένα παιδάκι 11 χρονών; Δεν υπάρχει ανταγωνισμός στο σπίτι για το ποιος έκανε στη δουλειά του τα καλύτερα νούμερα τηλεθέασης. Επαγγελματίες είμαστε».

Ο λόγος που αποχώρησε από τον Ant1

Η Μαριάννα Τουμασάτου αναφέρθηκε και στην αποχώρησή της από τον Ant1 και αποκάλυψε το λόγο που έγινε. «Στον Ant1 δεν υπήρχε μια αντίστοιχη πρόταση γιατί δεν κάνανε κάποιο σίριαλ που να μπορούσε να καλύπτει τη δική μου ηλικία και τη δική μου παρουσία. Δεν έφυγα από τον Ant1 έτσι. Επαγγελματίας είμαι, πήγα σε ένα άλλο κανάλι, θα ξαναγυρίσω κάποια στιγμή στον Ant1. Ενδεχομένως να κάνω βόλτα σε όλα τα κανάλια, αυτή είναι η δουλειά μας, να πηγαίνουμε και να ερχόμαστε».