Ερωτική φαίνεται πως είναι η ατμόσφαιρα μεταξύ των παικτών του GNTM 4 και η οποία αποτελεί αφορμή για «πικάντικα» σχόλια τα οποία ακούγονται μάλιστα και στον τηλεοπτικό «αέρα» στην prime time ζώνη του Star Channel με το απαραίτητο «μπιπ».

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης, οι τηλεθεατές του GNTM 4 παρακολούθησαν τις επιστροφές των παλιότερων παικτών οι οποίοι πήραν το εισιτήριο για το σπίτι και μαζί μια δεύτερη ευκαιρία στο διαγωνισμό αλλά και την Ελένη Φουρέιρα η οποία έβαλε «φωτιά» στην σκηνή με την ερμηνεία και την παρουσία της.

Μετά την ανακοίνωση των επιστροφών των Αγγαίου, Ιωάννας, Ντίνου και Θάνου, ορισμένοι παίκτες χάρηκαν πάρα πολύ και δεν κατάλαβαν πως η κάμερα ήταν αναμμένη και τους κατέγραφε. Ο Θάνος «κάρφωσε» με τα σχόλια του πως κάτι τρέχει ανάμεσα στην Όλγα και τον Στυλιανό.

Στην συνέχεια του επεισοδίου, η Όλγα νίκησε στη δοκιμασία και ο Θάνος αποθέωσε την συμπαίκτρια του γεγονός που ενόχλησε τον Στυλιανό. «Η Όλγα φάνηκε πολύ χαρούμενη που ήρθε ο Θάνος. Επόμενη ερώτηση» είπε ο Στυλιανός στην κάμερα της παραγωγής και όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε γιατί κάνει αυτή την επίθεση εκείνος απάντησε: «Δεν ήταν επίθεση, ήταν αστείο».

Ο δημοσιογράφος επέμενε στην ερώτηση του και ο Στυλιανός αφού του πέταξε το παπούτσι του, του είπε να πάει να γ…ει.

Η σειρά του Θάνου για δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής του GNTM 4 έφτασε και τότε ακούστηκε ακόμα μια ακατάλληλη ατάκα. «Τι ωραία που τα λέω, δεν είναι ωραίο που κοροϊδευόμαστε έτσι και το ξέρουμε και γελάμε; Παιδιά γ…ται όλοι μεταξύ τους, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχει γίνει» είπε ο Θάνος.