Το βράδυ της Τρίτης, το GNTM 4 ξεκιίνησε και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου συνάντησε τον Alex Babahmadi, παγκόσμιο επικεφαλής επικοινωνίας του Elite World Group, για ένα ιδιαίτερο casting: αυτό των επιστροφών. Μοντέλα, που έχουν αποχωρήσει από τον διαγωνισμό, βρέθηκαν ξανά στο πλατό προκειμένου να εντυπωσιάσουν τον σημαντικό καλεσμένο και να διεκδικήσουν μια 2η ευκαιρία.

Ο Alex Babahmadi, παρατηρούσε τους διαγωνιζόμενους και φώναξε μπροστά ορισμένα από αυτά και έκανε ερωτήσεις. Τα φιλόδοξα μοντέλα απάντησαν στις ερωτήσεις του και στην συνέχεια τόσο επικεφαλής επικοινωνίας του Elite World Group όσο και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αποχώρησαν από το πλατό για να συζητήσουν ποιοι παίκτες θα ανοίξουν ξανά την πόρτα του GNTM 4.

Λίγη ώρα αργότερα, οι δυο τους ενημέρωσαν πως στο σπίτι θα μπουν ξανά 4 από τους 10 παίκτες που εμφανίστηκαν μπροστά τους. Ο Alex Babahmadi ενημέρωσε πως οι παίκτες που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στο GNTM είναι οι: Αγγαίος, Ιωάννα και ο Ντίνος.

«Τα δυο άτομα που θα ήθελα να έρθουν μπροστά είναι ο Θάνος και η Ραφαέλα» είπε ο Alex Babahmadi ο οποίος προβληματίστηκε για το τέταρτο άτομο το οποίο θα έμπαινε στο σπίτι. Οι δυο παίκτες εμφανίστηκαν μπροστά του και τους ρώτησε τι θα έκαναν διαφορετικό αν έμπαιναν ξανά στο σπίτι. Τα δυο νεαρά μοντέλα απάντησαν και στην συνέχεια ο Alex Babahmadi αποφάσισε πως ο Θάνος είναι αυτός που θα έχει τη δεύτερη ευκαιρία στο διαγωνισμό.

Την ίδια ώρα, στο σπίτι του GNTM μπήκε ο Γιώργος Καράβας και ενημέρωσε τους εννέα εναπομείναντες παίκτες πως πρέπει να ετοιμαστούν, να καθαρίσουν το σπίτι αλλά και να ετοιμάσουν ένα ωραίο γεύμα καθώς σε λίγη ώρα θα είχαν μια επίσκεψη-έκπληξη.