Δεύτερη ευκαιρία στο σπίτι του GNTM 4 έχουν οι 4 παλιοί παίκτες με απόφαση του Alex Babahmadi, παγκόσμιο επικεφαλής επικοινωνίας του Elite World Group. Αγγαίος, Ιωάννα, Ντίνος και Θάνος πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για να μπουν ξανά στο διαγωνισμό του Star Channel.

Και ενώ οι τέσσερις παίκτες δεν έκρυψαν τη χαρά τους για την ευκαιρία που τους δίνει ο Alex Babahmadi, πίσω στο σπίτι οι εννέα εναπομείναντες διαγωνιζόμενοι απολάμβαναν έναν δείπνο μαζί του.

Ο Alex Babahmadi συνοδευόμενος από τον Γιώργο Καράβα και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί έφτασε στο σπίτι και αφού είχε μελετήσει τα προφίλ των επίδοξων μοντέλων , άρχισε να τους λέει τι είναι αυτό που έχει ξεχωρίσει στον καθένα ξεχωριστά.

Λίγο πριν αποχωρήσει από το σπίτι, τους είπε πως θα τους αφήσει να απολαύσουν το… επιδόρπιο εννοώντας την επιστροφή των παλιών παικτών. Οι 4 παίκτες μπήκαν στο σπίτι και η χαρά κυριάρχησε, ωστόσο γρήγορα έδωσε τη θέση του στον προβληματισμό καθώς οι «9» συνειδητοποίησαν πως πλέον έχουν να διανύσουν περισσότερο δρόμο για να φτάσουν στον τελικό μετά την είσοδο τους.