Στην εκπομπή «Όλα Μπιπ» βρέθηκε χθες το βράδυ η Έλλη Στάση και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση από το Mega ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει την επιστροφή της Όλγας Τρέμη στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

«Ήταν μία έκπληξη. Τόσους μήνες διαβούλευσης για να γυρίσουν από εκεί που ξεκινήσανε. Είναι πάρα πολύ απλό: αυτό είναι το νόημα και το μήνυμα μπορεί να είναι πάρα πολύ καλό αλλά δεν το είδα το δελτίο, θα μου πείτε εσείς πως ήτανε, αλλά φαντάζομαι θα έχει ενδιαφέρον».

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος αποκάλυψε την πρόταση που της έγινε από το κανάλι της Μεσογείων. «Το να φύγει κάποιος και να επιστρέψει μπορεί να γίνει άνετα, δεν είναι αυτό το πρόβλημα, το ζήτημα. Για ποιο λόγο σε αναγκάζουν να φύγεις έχει σημασία και για ποιο λόγο εσύ γυρνάς αυτό ρωτάς τώρα. Πείτε μου εσείς, γιατί εγώ δεν τα ξέρω όλα στη ζωή αυτή», είπε και συνέχισε: «Βεβαίως μου κάνανε πρόταση πιεστικά, πιεστικά και νομίζω αλλάξανε γνώμη στο τέλος, τσακωθήκανε, μιλάμε για τώρα πριν από δύο μήνες. Δεν ξέρω ακριβώς πού στράβωσε, εγώ ξέρω μόνο ό,τι έχω ακούσει και έχω δει. Μου έκαναν πρόταση πολύ συγκεκριμένη και πολύ επίσημη ήρθανε όλοι σπίτι μου, ο ένας μέτοχος, με το διευθύνοντα σύμβουλο και τον διευθυντή ειδήσεων».

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος είπε: «Κάνανε μία πάρα πολύ σοβαρή συζήτηση πάντα όταν μου κάνουνε μία πρόταση την συζητάω πάρα πολύ σοβαρά και μετά έμαθα ότι τσακώθηκαν μεταξύ τους. Γιατί ακριβώς τσακώθηκαν, τι είχανε μες στην ψυχή τους, μέσα στο μυαλό τους και τα λοιπά δεν το ξέρω και με ενημέρωσαν ότι τσακώθηκαν μεταξύ τους και είπα και εγώ εντάξει. Αυτοί που μου κάνετε πρόταση, με τίμησαν και με την εξήγηση που μου δώσανε γιατί θέλω να μου κάνουν την πρόταση αυτή. Μου είπαν ότι είμαι μια δημοσιογράφος που δεν κάνει νταραβέρια και δεν υπάρχει περίπτωση να έρθεις να μου πεις τώρα θα το παίξεις κυβερνητικά, τώρα θα το παίξεις αντικυβερνητικά».

Στο τέλος η Έλλη Στάη έκανε και τη δική της αυτοκριτική για τη συνεργασία της με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο δελτίο του ΑΝΤ1: «Αυτό έγινε το 2006. Τώρα μου έκαναν πρόταση για πολιτικό σχόλιο», είπε και συνέχισε: «Εμένα μου έκαναν πρόταση για πολιτικό σχόλιο παρουσιάστρια θα συνέχιζε να είναι η Μαρία Σαράφογλου».