Στην πρώτη εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Καλοκαίρι #not» έκανε δήλωσεις η Σάσα Σταμάτη η οποία ευχήθηκε στη φίλη της για το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Σάσα Σταμάτη αναφέρθηκε στο «Battle of theCouples» αλλά και στα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα.

«Δεν υπάρχουν τηλεοπτικά σχέδια, άλλωστε άλλοι αποφασίζουν, εμείς είμαστε απλοί υπάλληλοι. Η μεγάλη μου αγάπη είναι η εφημερίδα εξάλλου», είπε η Σάσα Σταμάτη και σχολίασει για το Battle of the Couples: «Η εμπειρία ήταν πάρα πολύ ωραία κι επειδή ζούσα κάποιες καταστάσεις περίεργες εκείνη την περίοδο, για μένα ήταν ψυχοθεραπεία και θα το ξανάκανα και ας μην πήγε καλά».

«Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ο μέντοράς μου. Ο Γιώργος και η Φαίη είναι οι άνθρωποι που με έβγαλαν στην τηλεόραση, όπως και η Έλενα Κατραβά. Τους αγαπάω και τους έχω πάντα στην καρδιά μου. Δεν είναι τυχαίο που ο Λιάγκας έχει καθημερινή τηλεοπτική παρουσία 20 χρόνια. Μου αρέσει πάρα πολύ στην ενημέρωση ο Γιώργος. Είναι μεγάλο ταλέντο», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Όσο για το αν επέστρεφε σε πρωινή εκπομπή, η Σάσα Σταμάτη απάντησε: «Δεν απαντάω σε υποθετικές ερωτήσεις. Ό,τι θέλει ο Θεός».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.