Το νέο ερωτικό δράμα του Alpha ακούει στο όνομα «Σασμός» και έρχεται με ορμή από την Κρήτη για να παρασύρει τουης τηλεθεατές σε μια ιστορία όπου κυριαρχούν το πάθος, η βεντέτα και ο έρωτας, με φόντο το φυσικό περιβάλλον και τις σπάνιες ομορφιές της Μεγαλονήσου.

Οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του Alpha, έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day και η Μαρία Τζομπανάκη υπογράμμισε πως έχει την εντύπωση ότι ο «Σασμός» θα είναι ορόσημο στη ζωή της.

Τα γυρίσματα του «Σασμού» θα γίνουν σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Μυλοπόταμο, Ψηλορείτη και αλλού, με τις προδιαγραφές μιας κινηματογραφικής ταινίας, αναδεικνύοντας την φυσική ομορφιά του τόπου.

«Ο Σασμός είναι το αντίθετο της βεντέτας. Αυτό θέλει να δείξει η σειρά. Τι θα πει να συμφιλιώνεται ο κόσμος. Μπορεί να υπάρχει μια έχθρα, αλλά υπάρχει και αγάπη. Και μέσα από την αγάπη… προχωράει η ζωή» τόνισε ο Δημήτρης Λάλος.

«Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, γιατί αφορά στην παράδοση ενός τόπου, που πολιτισμικά έχει πολύ μεγάλη αξία για την Ελλάδα και για μας τους Κρητικούς» ανέφερε αρχικά η Μαρία Τζομπανάκη και πρόσθεσε: «Eχω την εντύπωση ότι αυτή η σειρά θα είναι ορόσημο στην ζωή μου. Ο γιος μου είναι ένας από τους πολύ ισχυρούς λόγους που κάνω το Σασμό με τόση αγάπη. Δεν είναι εύκολο να ερμηνεύσεις αυτή την πραγματική σχέση μητέρας και γιου. Eχω μεγάλο σεβασμό στην επαγγελματική ιδιότητα του γιου μου. Θα είναι σχολειό αυτή η δουλειά! Θα μάθω κι άλλα πράγματα!».

Ορφέας Αυγουστίδης: Ανυπομονώ να βρεθώ με την μητέρα μου για πρώτη φορά σε μια δουλειά

Από την πλευρά του ο Ορφέας Αυγουστίδης ανέφερε: «Ανυπομονώ να βρεθώ με την μητέρα μου για πρώτη φορά σε μια δουλειά. Είναι μεγάλη ευκαιρία να το ζήσουμε και να το καταγράψουμε…».

«Είμαι συγκινημένος. Η ιστορία που θα διαδραματιστεί τον Σεπτέμβρη στον Alpha είναι ένα κομμάτι της ζωής μου. Κατάγομαι από τα Ανώγεια, από τον Πάνω Μυλοπόταμο…εκεί υπάρχει ο Σασμός… Είμαι επίσης συγκινημένος γιατί θα παίξω τον ρόλο του παπά Μιχάλη. Ο παππούς μου ήταν παπάς στα Ανώγεια, κι έχω ιδιαίτερη συγκίνηση που θα προσπαθήσω να παίξω τον παππού μου» είπε ο Μιχάλης Αεράκης.

«Είμαι πολύ τυχερή, πολύ χαρούμενη….Υποδύομαι την Άννα Αγγελάκη…» τόνισε η Αλίνα Κωτσοβούλου ενώ ο Θανάσης Πατριαρχέας είπε πως; «Αγάπησα από την αρχή τη σειρά…οι συνεργάτες είναι απίστευτοι κι όλοι οι συντελεστές…».

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη…οι συνάδελφοι ήταν από τους πρωταρχικούς λόγους που είπα το ναι, θέλω πολύ να το κάνω…» είπε η Ευγενία Σαμαρά ενώ ο Δημήτρης Ήμελλος υπογράμμισε: «Υποδύομαι τον διοικητή της Αστυνομίας, Αντώνη Φραγκιαδάκη, ο οποίος φροντίζει να αποτρέπει τις βεντέτες…».

Ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος είπε: «Σε επίπεδο τεχνικών και ηθοποιών, στον Σασμό βρίσκεται αυτή τη στιγμή ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελληνική τηλεόραση».

Από την πλευρά της η Μαρία Πρωτόπαππα είπε: «Είχα πολύ καιρώ να κάνω τηλεόραση. Τώρα που βρήκα ωραίο σενάριο και καλούς συνεργάτες, νιώθω πολύ δυνατή να το κάνω…».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.