Έλλη Στάη, Μάρα Ζαχαρέα, Σία Κοσιώνη και Νίκη Λυμπεράκη μίλησαν σε ένα ενδιαφέρον Impact talk στο θέατρο «Αλίκη» για τις δυσκολίες των anchorwomen των κεντρικών δελτίων Ειδήσεων. Στο περιθώριο της εκδήλωσης αυτής οι τέσσερις κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης μίλησαν στην κάμερα του «Happy Day».

«Έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια που κάνω αυτήν τη δουλειά. Το έχω συνηθίσει, αλλά δεν σας κρύβω ότι στο “Καλησπέρα” υπάρχει ένα άγχος να είναι όλα στην εντέλεια γιατί έχουμε μια ευθύνη και στον τηλεθεατή που μας παρακολουθεί, αλλά και σε όλους τους συναδέλφους που έχουν δουλέψει σκληρά από το πρωί», είπε χαρακτηριστικά η Μάρα Ζαχαρέα και πρόσθεσε: «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν στο πρώτο δελτίο που παρουσίασα. Είχα στο πέτο του σακακιού το μικρόφωνο και χτυπούσε η καρδιά μου τόσο δυνατά που νόμιζα ότι οι τηλεθεατές θα ακούσουν αυτόν τον χτύπο».

Για το τηλεοπτικό της μέλλον ανέφερε: «Παραμένουμε στο Star και το χρόνου. Πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά».

Η Έλλη Στάη ανέφερε με τη σειρά της: «Βλέπω πάντα ειδήσεις, ακόμη και στις διακοπές. Είμαστε άνθρωποι που έχουμε ζήσει με αυτό» και εξομολογήθηκε πως αυτή η δουλειά που έχει απαιτήσεις και έκθεση κάποιες φορές σε αναγκάζει να θυσιάσεις πράγματα από τη ζωή σου. «Ένιωθα τύψεις και ανεπάρκεια απέναντι στο παιδί μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για το επαγγελματικό της μέλλον και το ενδεχόμενο τηλεοπτικής της επιστροφής είπε: «Η ζωή είναι ανοιχτή, δεν μπορώ ούτε να την κλείσω, ούτε να την ανοίξω».

Ακόμη, αναφερόμενη στην πανδημία, αποκάλυψε πως έχει κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό και ότι ο κόσμος δεν πρέπει να έχει δεύτερες σκέψεις σε αυτό το θέμα.

«Επειδή είμαι νέα μαμά έχω πολλές τύψεις και λείπω πολλές ώρες από το παιδί μου», είπε η Νίκη Λυμπεράκη με τη Σία Κοσιώνη να αναφέρει πως αυτό που λείπει από τη ζωή της είναι η ανεμελιά.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.