Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Ήλιος» είδαμε πως: Ο Δήμος, ο Νικήτας και ο Μάνος καταφέρνουν να δραπετεύσουν. Ο Μάνος εκβιάζει τον Δήμο και του ζητάει να τον κρύψει.

Ο Νικήτας συνεχίζει ανενόχλητος τις δουλειές του χωρίς όμως να ξέρει ότι η αστυνομία τον παρακολουθεί. Η Δάφνη εξαγριώνεται όταν αντί για τον Χρήστο βλέπει την Σοφία να φτάνει σπίτι της με τα ψώνια. Ο Δημήτρης έρχεται σε επαφή με τον Νικήτα και του προτείνει να δώσει τον Κωστή στην αστυνομία με αντάλλαγμα την ελευθερία του.

Η Νέλλη έχει τρομοκρατηθεί τώρα που ο Μάνος είναι έξω από την φυλακή, ενώ ο Μιχάλης προσπαθεί να την ηρεμήσει και της υπόσχεται ότι θα την προστατεύσει αυτός. Η Αστυνομία εντοπίζει τον Νικήτα και σε μία συμπλοκή τον πυροβολεί. Εκείνος καταφέρνει να ξεφύγει τραυματισμένος. Στην προσπάθειά του να σωθεί, θα απειλήσει τη Λήδα,

Η Δάφνη συλλαμβάνεται για χρήση πλαστών εγγράφων και προειδοποιεί τον Χρήστο ότι θα τον εκδικηθεί.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 20.00 στην σειρά του Ant1, «Ήλιος»;

Η Αλίκη καταφέρνει και γλιτώνει απ’ τα χέρια του Κωστή, ενώ ο Δημήτρης ψάχνει ποιος και γιατί θέλει να κάνει κακό στην γυναίκα που αγαπάει. Η Λήδα φροντίζει τον τραυματισμένο Νικήτα, ενώ ο Κωστής ψάχνει να τον εντοπίσει φτάνοντας στο νοσοκομείο. Ο Μάνος συνεχίζει να μένει με τον Δήμο και αυτή τη φορά τον εκβιάζει με κάτι διαφορετικό.

Η Διώνη αποχαιρετά το σπίτι του Μενέλαου που θα πουληθεί, κλείνοντας πια κάθε λογαριασμό της με το παρελθόν και έρχεται σε επαφή με μια νεαρή αλλοδαπή που εργαζόταν εκεί.

Η Δάφνη, με την επιστροφή της στην φυλακή, θα αιφνιδιάσει για μια κόμη φορά τον Χρήστο και την Σοφία… Η Αλίκη γνωρίζει τον Δημήτρη στην παιδική της φίλη, την Μπέτυ, αλλά απ’ ότι φαίνεται οι δυο τους, έχουν ένα μυστικό που τους συνδέει ήδη. Η Διώνη θα βρεθεί μπροστά στο πτώμα μιας άγνωστης κοπέλας.