Ένα ιδιαίτερα χαριτωμένο περιστατικό διαδραματίστηκε στον «αέρα» της εκπομπής Live News την στιγμή που ο Αντώνης Καφετζόπουλος παραχωρούσε συνέντευξη και μιλούσε για το νέο του ρόλο στην σειρά του Mega, «Σιωπηλός Δρόμος».

«Είναι ενδιαφέροντες οι χαρακτήρες και η πλοκή και έχει ωραία εικόνα. Φωτογραφία και σκηνοθεσία. Άνετα θα μπορούσαμε να τη δούμε αυτή τη σειρά σε κάποιο ξένο συνδρομητικό κανάλι. Σε μια οικογένεια αρκετά εύπορη, τα παιδιά τους, τα εγγόνια του πάτερ φαμίλια που θα είμαι εγώ, απάγονται από κάποιους. Ξετυλίγεται ένα κουβάρι και φαίνεται ότι δεν πρόκειται για ένα κοινό έγκλημα για λύτρα ή κάτι τέτοιο» ανέφερε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Τότε, φάνηκε πως την προσοχή του ηθοποιού κάποιος «τραβούσε» και αυτός ο κάποιος δεν ήταν άλλος από τη μικρή του σκυλίτσα η οποία διεκδικούσε το δικό της χρόνο μπροστά στις κάμερες. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το όμορφο τετράποδο εισέβαλε στο πλάνο και βολεύτηκε στην αγκαλιά του Αντώνη Καφετζόπουλου.

«Δεν ξέρω τι της ήρθε» είπε ο ηθοποιός.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.