Στον «πάγο» για τρεις μέρες μπήκαν η «Φωλιά των ΚουΚου» και οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» την περασμένη εβδομάδα λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού το οποίο εντοπίστηκε σε άτομο της παραγωγής.

Οι ιθύνοντες του Star Channel, ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες και οδηγίες του ΕΟΔΥ, υπέβαλε όλους τους συνεργάτες των δυο εκπομπών σε τεστ κορονοϊού ενώ άμεσα, και μέχρι να βγουν όλα τα αποτελέσματα, μπήκαν όλοι σε καραντίνα.

Τα αποτελέσμα των τεστ βγήκαν αρνητικά και το πρωί της Τρίτης, η εκπομπή στη Φωλιά των Κου Κου επέστρεψε στον τηλεοπτικό αέρα του Star Channel με μια μίνι… συνέντευξη τύπου.΄

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Είναι μια ανεπίσημη συνέντευξη Τύπου για να πούμε… ναι, γυρίσαμε, είμαστε όλοι καλά. Ελπίζουμε το ίδιο και για εσάς. Η “Φωλιά των Κου Κου” ενωμένη και δυνατή», ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου.

Ενώ, λίγο αργότερα ο Κρατερός ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα που έλαβαν και η Κατερίνα Καραβάτου συμπλήρωσε: «Λείψαμε για λόγους που όλοι καταλαβαίνετε. Για να ξέρουμε ότι είμαστε όλοι καλά και μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί».

Η Φωλιά των Κου Κου θα δώσει τηλεοπτική πάσα στις Αλήθειες με τη Ζήνα καθώς και αυτή η εκπομπή επιστρέφει σήμερα στον αέρα.