Ο Αλέξης Κούγιας, το πρωί της Δευτέρας, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Happy Day» κλήθηκε να αναφερθεί στο Δημήτρη Λιγνάδη και την υπεράσπιση του την οποία και έχει αναλάβει. Ο ποινικολόγος ενοχλημένος έκλεισε το τηλέφωνο στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Αλέξης Κούγιας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή του Ant1, «Πρωινό» προκειμένου να αναφερθεί στην υπόθεση όμως κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο ποινικολόγος εκνευρίστηκε και έκλεισε ξανά το τηλέφωνο.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να διαβάσει απόσπασμα από το κείμενο που έγραψε στο facebook, για τις απειλές που δέχεται, ο γιος του Αλέξη Κούγια, Χρήστος.

«Ή θα την διαβάσετε ολόκληρη ή θα αποχωρήσω» παρενέβη σε έντονο ύφος ο Αλέξης Κούγιας και πρόσθεσε: «Ή θα την διαβάσετε ολόκληρη ή θα αποχωρήσω! Ξεκινήστε ολόκληρη από την αρχή».

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας διάβασε ολόκληρο το κείμενο του Χρήστου Κούγια, το οποίο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

«Το σιχαμένο είναι ότι αυτοί που το κάνουν αυτό δεν το κάνουν σε μένα. Νομίζουν ότι απειλώντας τα παιδιά μου με τέτοιο χυδαίο τρόπο» σχολίασε ο Αλέξης Κούγιας.

Οι παρουσιαστές του «Πρωινού» στην συνέχεια της συζήτησης με τον Αλέξη Κούγια ανέφεραν ότι υπάρχουν καταγγελίες για τον κ. Λιγνάδη και εκείνος ζήτησε να του πουν συγκεκριμένα ονόματα.

Η Φαίη Σκορδά παρενέβη και αυτό εκνεύρισε τον Αλέξη Κούγια. «Την προηγούμενη φορά που παρενέβητε με αυτόν τον τρόπο στη συνομιλία μας, αποχώρησα. Να σέβεστε τον συνομιλητή σας και ειδικά αυτόν που συνομιλεί μαζί σας. Να σέβεστε εμένα. Σας παρακαλώ πολύ!», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Έξαλλος όμως έγινε ο Αλέξης Κούγιας όταν ο Γιώργος Λιάγκας στην συνέχεια τον διέκοψε για να σχολιάσει τα λεγόμενα του.

«Θα ακούσετε την τοποθέτησή μου; Έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Αν θέλετε να συνεχίσουμε τη συζήτηση. Παρακαλώ πολύ! Θα κλείσω, γεια σας. Ευχαριστώ πολύ», είπε και έκλεισε το τηλέφωνο.