Μια πολύ σημαντική εξέλιξη που αφορά το Champions League, την κορυφαία διασυλλογική ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη, έρχεται να προσφέρει χαρά στους ποδοσφαιρόφιλους.

Συγκεκριμένα, το Champions League μετά από τρία ολόκληρα χρόνια «ξεκλειδώνει» και επιστρέφει στην ελεύθερη τηλεόραση μέσα από την συχνότητα του Mega και πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη σε ότι αφορά τη διαδικασία πώλησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr, για τα επόμενα τρία χρόνια, δηλαδή για την τριετία 2021-2024, οι ποδοσφαιρόφιλοι, τις ποδοσφαιρικές Τετάρτες θα μπορούν μέσα από την συχνότητα του Mega να παρακολουθούν τους αγώνες οι οποίοι διεξάγονται στα γήπεδα της Ευρώπης.

Ο κορυφαίος ποδοσφαιρικός αγώνας της βραδιάς θα μεταδίδεται από την επόμενη χρονιά σε ζωντανή μετάδοση ενώ θα υπάρχει και ειδικό πρόγραμμα το οποίο θα είναι αφιερωμένο στις καλύτερες στιγμές όλων των άλλων αγώνων που διεξήχθησαν Τρίτη και Τετάρτη.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το σημαντικότερο σημείο της συγκεκριμένης κίνησης είναι η μετάδοση και των τριών τελικών της διοργάνωσης: στις 28 Μαΐου 2022 από την Αγία Πετρούπολη, το Μάιο του 2023 από το Allianz Arena του Μονάχου και το Μάιο του 2024 από το Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.

Επίσης το Mega θα μεταδίδει και τους τρεις τελικούς του UEFA SUPER CUP κάθε χρονιά, αρχής γενομένης από το καλοκαίρι του 2021.

Η συγκεκριμένη κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη φιλοδοξεί να βάλει πάλι το Mega στον «χάρτη» των αθλητικών διοργανώσεων. Εξάλλου το όνομα του Mega υπήρξε συνυφασμένο με το Champions League για 17 χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως το σύνολο των αγώνων του  Champions League θα εξακολουθήσει να μεταδίδεται από τη συνδρομητική πλατφόρμα της COSMOTE TV.