Μια από τις πιο πετυχημένες σειρές που είχαν προβληθεί στον «αέρα» του Mega, επιστρέφει αύριο Τετάρτη. Ο λόγος για το «Σ’ αγαπώ Μ’ αγαπάς» το οποίο χάρισε απίστευτες ατάκες στο τηλεοπτικό κοινό οι οποίες έχουν γίνει… διαχρονικές όπως το «Εγώ, πότε θα γίνω μάνα…;» που συνεχώς ρωτούσε η Δήμητρα τον Θοδωρή.

Η σειρά επιστρέφει στον τηλεοπτικό αέρα του Mega, αύριο στις 22.00 και θα προβληθεί και την Πέμπτη την ίδια ώρα.

Ωστόσο, από την ερχόμενη εβδομάδα, η σειρά θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 22.00.

«Μήπως ήρθε η ώρα να βρούμε την απάντηση στο συνεχές ερώτημα της Δήμητρας: “εγώ, πότε θα γίνω μάνα…;”» αναφέρει το δελτίο τύπου του σταθμού.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Mega, αναφέρει: «Το “Σ’ ΑΓΑΠΩ, Μ’ ΑΓΑΠΑΣ”, μία από τις πιο επιτυχημένες, κλασικές, ελληνικές σειρές έρχεται από την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:00 στο MEGA.

Η Δήμητρα Παπαδόπουλου και ο Θοδωρής Αθερίδης υποδύονται το ζευγάρι της διπλανής πόρτας που κατάφερε να γίνει θρύλος ταξιδεύοντάς μας μέσα στην περιπετειώδη ζούγκλα της καθημερινότητάς του.

Με πρωτοποριακή τηλεοπτική αφήγηση και ανεξάντλητο χιούμορ, το “Σ’ ΑΓΑΠΩ, Μ’ ΑΓΑΠΑΣ” ξετυλίγει μια ιδιαίτερη ιστορία αγάπης. Η Δήμητρα και ο Θοδωρής σχεδόν πάντα μόνοι τους μπροστά στην κάμερα, μας δείχνουν τον τρόπο που αγαπιούνται, τσακώνονται, γελάνε, κλαίνε, χωρίζουν, συμφιλιώνονται, τραγουδούν, χορεύουν…

Με μια φράση, μας δείχνουν πως ζουν! Από την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου δίνουν ραντεβού με τους τηλεθεατές και υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικές στιγμές γέλιου με τις αξέχαστες και διαχρονικές τους ατάκες. Mήπως ήρθε η ώρα να βρούμε την απάντηση στο συνεχές ερώτημα της Δήμητρας: “εγώ, πότε θα γίνω μάνα…;”».