Ένα πλάνο το οποίο προβλήθηκε στο «Big Brother» το βράδυ της Δευτέρας φαίνεται πως έκανε έξαλλο τον… Μεγάλο Αδερφό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open, το πρωί της Τρίτης, η Σοφία Δανέζη έβγαλε το μικρόφωνο το οποίο ήταν κρεμασμένο στο λαιμό της και το τοποθέτησε κάτω από ένα μαξιλάρι προκειμένου να μην ακουστούν όσα έλεγε εκείνη την στιγμή.

Η συγκεκριμένη κίνηση όμως αντιτίθεται στους κανονισμούς του «Big Brother» και γι’ αυτό το λόγο αναμένεται να υπάρξουν κυρώσεις αλλά και να αλλάξουν οι κανονισμοί του παιχνιδιού.

Αρχικά, ο «Big Brother» κάλεσε τους συγκατοίκους στο σαλόνι και τους ενημέρωσε πως κατά τον πρώτο μήνα προσαρμογής τους ανέχτηκε κάποιες παραβιάσεις των κανόνων του σπιτιού. «Παρ’ όλες τις προειδοποιήσεις μου κάποιοι συγκάτοικοι συνεχίζουν να μην συμμορφώνονται. Από σήμερα όποιος συγκάτοικος, βγάλει, σκεπάσει, κρύψει, πειράξει, καλύψει ή αρνηθεί να φορέσει το μικρόφωνο του ή ακόμα και να τοποθετήσει το μικρόφωνο σε απόσταση που να εμποδίζει την σωστή καταγραφή της φωνής του, θα ορίζεται αυτομάτως υποψήφιος προς αποχώρηση» ενημέρωσε ο Big Brother τους διαγωνιζόμενους.

Σε άλλο πλάνο φαίνεται η Σοφία Δανέζη να αναρωτιέται ποιος από τους συμπαίκτες της έκρυψε το μικρόφωνο του, όμως επειδή οι κάμερες καταγράφουν τα πάντα, τα πλάνα μαρτύρησαν πως εκείνη ήταν που έβγαλε το μικρόφωνο, το τοποθέτησε στο πλάι και το σκέπασε προκειμένου να μην ακούγεται η φωνή της.

Δεν ήταν όμως η μόνη καθώς η κάμερα έχει καταγράψει και την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή να μην φοράει το μικρόφωνο στο λαιμό της.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην πρωινή εκπομπή του Open, η Σοφία Δανέζη και η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, όχι μόνο θα είναι υποψήφιες προς αποχώρηση, αλλά ο Μεγάλος Αδερφός τις τιμωρεί με τέτοιο τρόπο που δεν μπορούν ούτε να σωθούν από το βέτο κάποιου άλλου, ούτε καν οι ίδιες να πολεμήσουν για το βέτο στον αγώνα που θα γίνει.