Ο «Big Brother» ζήτησε από τον Δημήτρη Κεχαγιά και τη Σοφία Δανέζη να πάνε στο δωμάτιο επικοινωνίας. Ο Χάρης Βαρθακούρης συνδέθηκε ζωντανά με τους δυο παίκτες στο live της Παρασκευής και θέλησε να μάθει περισσότερα για τη μεταξύ τους σχέση.

Οι δυο παίκτες, από την πρώτη μέρα που μπήκαν στο σπίτι του «Big Brother» ήρθαν κοντά, περνούν αρκετές από τις ώρες της μέρας ο ένας δίπλα στον άλλον και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως Δημήτρης και Σοφία πλέον είναι ερωτευμένοι.

Η συζήτηση των δυο παικτών, με τον Χάρη Βαρθακούρη, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γρηγόρη Γκουντάρα τράβηξε όμως πολλή ώρα. Ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να πάει παρακάτω τη ροή του παιχνιδού και γι’αυτό ανέβασε τον τόνο του λέγοντας: «Παιδιά, φτάνει. Το έχουμε εξαντλήσει πολύ παραπάνω απ’ όσο πρέπει. Για όνομα του Θεού».

Η παρέμβαση του αυτή δεν έμεινε αναπάντητη από τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος του τόνισε: «Χάρη, σου ζητάμε συγγνώμη που μπήκαμε σε μια κουβέντα που μας έβαλες».
«Συγχωρεμένος» σχολίασε ο Χάρης Βαρθακούρης και πήρε την άμεση απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου: «Μωρέ δεν μας κατουρ@ς!».