Το δίδυμο Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου με αφορμή την παράσταση «Ράους», μια σύγχρονη πολιτική κωμωδία, σχολίασαν την τηλεοπτική πραγματικότητα και όχι μόνο σε μια συνέντευξη που παρέθεσαν στο περιοδικό «Down Town».

«Το «Ράους» είναι βγαλμένο από την επικαιρότητα των τελευταίων μηνών. Μέχρι και Γερμανό επίτροπο έχει…», δηλώνουν.

Πιστεύουν πως η κρίση έχει επηρεάσει τα τηλεοπτικά δρώμενα αλλά είναι και μια ευκαιρία να προσγειωθούν κάποιοι άνθρωποι που νόμιζαν πως κάθε τρία χρόνια θα άλλαζαν σπίτι και αυτοκίνητο ενώ δεν παραλείπουν να διευκρινίσουν πως η δουλειά του ηθοποιού είναι τυχοδιωκτική, κάτι που το ξέρουν όσοι θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο της υποκριτικής.

Ο Μιχάλης Ρέππας λέει χαρακτηριστικά: «Έχω ακούσει νεαρό ηθοποιό που είχε κάνει επιτυχία, να παραπονιέται “Και τι θα κάνω τώρα;”. Ε, και του απάντησα “Απλώς δε θα παίρνεις ένα καινούργιο σπίτι κάθε τρία χρόνια”. Ας μην παραπονιόμαστε κι εμείς. Τι θα πει τι θα κάνουμε; Ό, τι έκανε και ο Παντελής Ζερβός ή η Ελένη Ζαφειρίου.»

Δε βλέπουν reality μαγειρικής γιατί θεωρούν πως δεν προσφέρουν κάτι. Τα reality τα θεωρούν άχρηστο υλικό αφού μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μια φορά.

Ο Θανάσης Παπαθανασίου δηλώνει για το «Big Brother»: «Δεν αντιμετωπίζεται. Το είδα λίγο. Απορώ πώς το βλέπαμε τότε, την πρώτη φορά που βγήκε. Δεν αντέχονται αυτού του είδους τα πράγματα. Νομίζω πως σιγά σιγά θα επανέλθουμε στη μυθοπλασία. Ο κόσμος θέλει το παραμύθι του, είτε λέγεται “Νησί” είτε “Κούκλες”».

Όσο για το αν τους λείπει η τηλεόραση με την οποία έχουν κόψει δεσμούς ουσιαστικά από το 1996 αναφέρουν: «Άμα είσαι με έναν άλλο έρωτα, δε σου λείπει ο παλιός. Με την τηλεόραση δεν έχουμε τελειώσει απλώς δεν είναι για τώρα. Η τηλεόραση είναι σαν τα ΛΟΚ. Και το να κάνεις 35-40 επεισόδια για κάθε σήριαλ θέλει αντοχή και φυσική κατάσταση».