Το «My Style Rocks» επέστρεψε δυναμικά στον «αέρα» του ΣΚΑΪ με τις παίκτριες να φαίνεται από το πρώτο κιόλας επεισόδιο πως ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός.

Στην αρχή του επεισοδίου, η εμφάνιση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη αποτέλεσε θέμα σχολιασμού από τη νέα παίκτρια, Κωνσταντίνα Παγάνη, η οποία δεν δίστασε να την αποκαλέσει «γυμνή» και να τονίσει πως δεν έχει κάτι πάνω της να σχολιάσει.

Στη συνέχεια ήρθε η ώρα μιας άλλης κόντρας, η οποία κρατά από τον προηγούμενο κύκλο, να κάνει την εμφάνιση της στο πλατό. Πρωταγωνίστριες είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Κορίνα Αδραματίδου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κορίνα Αδραματίδου εμφανίστηκε μπροστά στις συμπαίκτριες της ώστε να παρουσιάσει το concept της και τόνισε πως τις έλειψαν όλοι πολύ.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τότε εξέφρασε το παράπονο της για τα όσα άκουσε με έντονο ύφος: «Αν έλεγε αλήθεια θα της έβαζα 4, γιατί λέει ψέματα ότι της λείψαμε όλες! Εγώ πρόσφατα βρέθηκα στον Βόλο, έκανα ένα μπαζάρ κοσμημάτων εκεί και η Κορίνα δεν ήρθε. Αφού έμαθε ότι ήμουν εκεί! Άρα πως σου λείψαμε όλες;».

Η απάντηση της Κορίνας ήρθε αμέσως: «Συνήθως, λένε, όταν έρχεται κάποιος πηγαίνει. Εγώ, να σου πω την αλήθεια, περίμενα ότι θα περνούσες από το μαγαζί».

«Πως να περάσω εγώ από το μαγαζί σου; Εγώ έκανα ανοιχτό μπαζάρ κοσμημάτων στον Βόλο» της είπε η Ευρυδίκη.

«Όπως και πέρασες μπροστά από το μαγαζί και δεν μπήκες μέσα. Πέρασες δύο φορές μπροστά από το μαγαζί για να είμαι ειλικρινής» συνέχισε η Κορίνα.