Τον Σταύρο Βαρθαλίτη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not». Ο νικητής του MasterChef 4 μίλησε για τα νέα δεδομένα στη ζωή του μετά τη νίκη του στο ριάλιτι μαγειρικής του Star, αποκάλυψε ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, δηλώνοντας πως είναι κοντά να πάει κορίτσι στη μητέρα του.

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Βαρθαλίτης είπε: «Δουλεύω πολύ τον τελευταίο καιρό και έχω χάσει κι εγώ τον εαυτό μου. Σιγά σιγά θα τα βρω τα πατήματά μου».

«Η ζωή μου μετά το MasterChef άλλαξε πάρα πολύ. Κουράζομαι πολύ περισσότερο, δεν αδυνατίζω αλλά δεν παραπονιέμαι, είμαι ευλογημένος γι’ αυτό που ζω».

«Είμαι σε καλό δρόμο για να πάω κορίτσι στη μαμά, ακόμα δεν έχω πάει. Είμαι πολύ ευτυχισμένος εκεί που βρίσκομαι και πάμε καλά».

Και τέλος αν θα έχει κάποια τηλεοπτική συνεργασία: «Πιστεύω ότι κάτι θα κάνουμε μαζί με το Star, ελπίζω», ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Δημήτρη Μπέλλο και τη Μαρία Μπέη στη νέα τους συνεργασία στο Happy Day. «Πάνε πακέτο», είπε μεταξύ άλλων.