Μια ιδιαίτερα αμήχανη στιγμή σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή «ΦλΕΡΤ» της Νάντιας Κοντογεώργη και όλα ξεκίνησαν μετά την προβολή ενός βίντεο με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ.

Αρχικά, η ηθοποιός και παρουσιάστρια ζήτησε από τον συνεργάτη της Αλέξανδρο Λιζάρδο να πασάρει ένα βίντεο με τη δήλωση του Ντάνιελ Κρεγκ για την Τόνια Σωτηροπούλου η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή.

Υπενθυμίζουμε πως η Τόνια Σωτηροπούλου έχει παίξει σε ταινία «James Bond».

Ο διάλογος που ακολούθησε ανάμεσα στους δυο συνεργάτες είναι ο ακόλουθος:

-Κάτι έχεις να μας πεις σε σχέση με τον Ντάνιελ.

-Τι έχω να σας πω σε σχέση με τον Ντάνιελ;

-Ντάνιελ Κρεγκ, Τόνια Σωτηροπούλου;

-Τι να σας πω;

-Δεν έχεις ένα βίντεο;

-Έχω κάτι…

-Ο άνθρωπος θα μας τρελάνει!

Στο βίντεο που προβλήθηκε ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Ντάνιελ Κρεγκ: «Θυμάστε τη συνεργασία σας με την Τόνια Σωτηροπούλου»; Ο Ντάνιελ Κρεγκ απαντά: «Ναι, στο Μεξικό. Ήταν φανταστική ανάμνηση. Εκεί γυρίσαμε μια εξαιρετική σκηνή. Κάναμε αναπαράσταση της γιορτής των νεκρών. Έμαθα ότι η παρέλαση που γυρίσαμε τότε, γίνεται πια κάθε χρόνο στην πόλη του Μεξικό».

Το θέμα όμως είναι πως η σκηνή την οποία ανέφερε ο Ντάνιελ Κρεγκ προβλήθηκε στην ταινία «Spectre» ενώ η η Τόνια Σωτηροπούλου, έπαιξε στην ταινία «Skyfall».

«Μετά από αυτή την παταγώδη αποτυχία στο πασάρισμα του θέματος… Ντροπή!» σχολίασε η Νάντια Κοντογεώργη μετά το τέλος του βίντεο.