Μετά την ανάληψη καθηκόντων Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης από τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο κι έχοντας δώσει ένα νέο στίγμα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open  βρίσκεται σε συνεχή άνοδο στους πίνακες τηλεθέασης. Με κεντρικό πυρήνα τις πολιτικές, διεθνείς και οικονομικές εξελίξεις, το δελτίο κερδίζει στη «μάχη» της τηλεθέασης ολοένα και περισσότερο έδαφος, όπως αυτό αποτυπώνεται στις μετρήσεις.

Συγκεκριμένα, χθες (23/6) οι ειδήσεις του σταθμού με τη Νίκη Λυμπεράκη σημείωσαν μέσο όρο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 9,2%, περνώντας μπροστά από τα κεντρικά δελτία των ΣΚΑΙ (8,8%), ΕΡΤ (5,9%) και Mega (5,8%).

Ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά σημείωσε το δελτίο στους άντρες 25-54 με μέσο όσο 11,2%, με τα δελτία των ΣΚΑΙ (10,9%), STAR (9,4%), Mega (5,5%) και ΕΡΤ (5%) να ακολουθούν.

Όπως φαίνεται, η «συνταγή» ενός πιο πολιτικού δελτίου που διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό και βγάζει μπροστά το πολυπληθές δημοσιογραφικό δυναμικό, ανταποκριτές και ρεπόρτερ, έχει αρχίσει να αποτυπώνεται και στην τηλεθέαση, κερδίζοντας το τηλεοπτικό κοινό.