Πρεμιέρα κάνει σήμερα το «Wanted» στον ΑΝΤ1 και οι συντελεστές του μιλούν για αυτό. Όπως αναφέρει το tvzapping.gr ο Στέλιος Χανταμπάκης τονίζει ότι «είναι μια τρελή εκπομπή που όμως έχει καλές προθέσεις και για το λόγο αυτό δεν νομίζω ότι ενοχλεί τον κόσμο. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είναι περίεργη η εποχή που διανύουμε, για αυτό και προσπαθούμε κάθε φορά να έχουμε κάποιο όριο, να μπορούμε να… μαζέψουμε ό,τι κωμικό δημιουργηθεί. Ευτυχώς τις περισσότερες φορές, οι αντιδράσεις των παρισταμένων είναι θετικές και περιορίζονται στο να χαμογελούν».

Όχι πάντα όμως. «Είναι κάποιες στιγμές που διαπιστώνεις πόσο έχει ”σκληρύνει” τους Έλληνες η κρίση και δεν συγκινούνται ούτε όταν τους λέμε ότι όλο αυτό έγινε για χάρη μιας τηλεοπτικής εκπομπής».

Όσο για τον Γιώργο Μανίκα αυτός τονίζει ότι «μετά από δύο μήνες γυρισμάτων, έχουμε γίνει… Ταλιμπάν και εξπέρ στις φάρσες. Η παρέα μας τις έχει τις πλάκες ως κάτι πολύ συνηθισμένο. Αυτό που κάνουμε τώρα είναι να τις μεταφέρουμε στη μικρή οθόνη. Με πολύ κέφι και όρεξη κάνουμε αυτή την εκπομπή που θεωρώ ότι θα είναι ένα διάλειμμα σε όσα άσχημα βλέπουμε και ακούμε καθημερινά στην τηλεόραση».

Απόψε στις 22:15 στον ΑΝΤ1.