Τι θέλει ένα παιδί για να είναι χαρούμενο; Αγάπη κι ένα παραμύθι… Και για το λόγο αυτό, ο AΝΤ1 φρόντισε αυτές τις δύσκολες μέρες που Μένουμε Σπίτι να προσφέρει το παραμύθι στα παιδιά, αλλά και στους ενήλικες με ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο, σε κόσμους μαγικούς.

Στις 2 Απριλίου (Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου), ο τηλεοπτικός σταθμός του Αμαρουσίου ξεκίνησε την ενέργεια με σύνθημα «Μένουμε Σπίτι», «Διαβάζουμε Σπίτι». Είκοσι ένα αγαπημένα πρόσωπα διάβαζαν κάθε μέρα από ένα παραμύθι για τα social media του AΝΤ1 και για τα παιδιά που πάντα αγαπάνε να ακούνε ιστορίες με δράκους και νεράιδες.

Η ενέργεια ολοκληρώθηκε σήμερα (22/4) με τον Γιώργο Μαζωνάκη  να ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους στον κόσμο της μαγικής Λιλιπούπολης με τον «Χορό των Μπιζελιών». Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής, εκτός από την αφήγηση, τραγουδάει, ενώ φοράει ακόμη και μάσκα, κάνοντας ακόμα πιο ζωντανό το παραμύθι.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μας ταξιδεύει στη μαγική Λιλιπούπολη με τον «Χορό των Μπιζελιών»!

#ΜένουμεΣπίτι & ο Γιώργος Μαζωνάκης μας ταξιδεύει στη μαγική Λιλιπούπολη με τον «Χορό των Μπιζελιών»! #TaxideuoumeMazi #EimasteEna #DiavazoumeMazi​​ Giorgos Mazonakis

Posted by ΑΝΤ1 on Tuesday, April 21, 2020

Τα αγαπημένα πρόσωπα που διάβασαν όλες αυτές τις ημέρες παραμύθια και βοήθησαν στην πραγματοποίηση της παραπάνω ενέργειας ήταν οι: Μαρία Μπεκατώρου, Μαρία Κίτσου, Χάρης Ρώμας, Κάτια Δανδουλάκη, Μαριάννα Τουμασάτου, Φαίη Σκορδά, Λεωνίδας Κακούρης, Κατερίνα Γερονικολού, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Κατερίνα Διδασκάλου, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Ζέτα Δούκα, Κάρμεν Ρουγγέρη, Αναστάσης Ροϊλός, Ντόρα Μακρυγιάννη, Γιάννης Στάνκογλου, Σάββας Πούμπουρας, Σωτήρης Καλυβάτσης, Γιώργος Γεροντιδάκης.