Σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, η Δήμητρα Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα, στο Mega Channel, στο Nega Talk, το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στους «Απαράδεκτους», στις ελληνικές παραγωγές και αρνήθηκε να σχολιάσει τον Μάρκο Σεφερλή.

«Οι “Απαράδεκτοι” προηγήθηκαν. Ακολούθησαν οι “Friends”. Αν έχω μια αντίδραση βαρεμάρας είναι επειδή είμαστε αντιγραφείς των Αμερικάνων και δεν έχουμε δικά μας πρωτογενή πράγματα. Είμαστε βαθιά κομπλεξικός λαός, με πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση και δεν δημιουργούμε κάτι από το μηδέν. Πρέπει να έχει πετύχει στην Αμερική, στην Αγγλία, στη Γαλλία και μετά θα πάμε να το ψωνίσουμε, σαν να μην εκτιμάμε τα ελληνικά προϊόντα που δημιουργούμε».

Αναφερόμενη στις επιθεωρήσεις, η Δήμητρα Παπαδοπούλου είπε: «Γράφω επιθεώρηση. Πάλι υπάρχει μια ελληνοβλάβη σε αυτήν εδώ την κίνηση με την έννοια ότι η επιθεώρηση είναι ένα είδος τελειωμένο, ανύπαρκτο στην Ελλάδα. Έχει έρθει το stand up, το οποίο είναι ένα είδος καθαρά αμερικάνικο και όλα τα παιδιά παίζουν stand up, τα οποία είναι και συμπαθέστατα και πηγαίνω και τα βλέπω. Είναι ένα είδος που πέθανε, χάθηκε. Έχω μια μεγάλη ελπίδα να γίνει μια ανάσταση του Λαζάρου και να ξαναγίνει αυτό το είδος, το οποίο είναι καθαρά ελληνικό, γεννήθηκε στην Ελλάδα».

Τότε, η παρουσιάστρια Αθηναΐς Νέγκα υπογράμμισε πως: «Υπάρχει ο Μάρκος Σεφερλής» και η Δήμητρα Παπαδοπούλου είπε: «Δεν θα μπω καθόλου σε αυτή την κουβέντα, είναι πολύ βαρετή. Δεν… Δεν θέλω να μπω καθόλου σε αυτή την κουβέντα, δεν θέλω να ονοματίσω. Λέω Έλληνες, ελληνικό προϊόν, επιθεώρηση… δεν θέλω να ονοματίσω. Θέλω να μιλάω με έννοιες, μπορώ;»