Στο Πρωινό ήταν καλεσμένη το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, η Άντζελα Δημητρίου. Και μεταξύ άλλων, η λαϊκή τραγουδίστρια μίλησε για τη μη συμμετοχή της στο J2US, που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του OPEN και τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν γι’ αυτήν.

«Έγινε μια πρόταση από την αρχή σε μένα από τον κ. Κοκλώνη. Κάναμε ένα ραντεβού οι δυο μας, μιλήσαμε και τα είχαμε φτιάξει όλα από το καλοκαίρι», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Όλο αυτό, όμως, άλλαξε γιατί αυτή τη στιγμή εγώ είμαι στην Κύπρο και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέρα που εγώ δουλεύω και δεν μπορώ να είμαι».

Για τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν σχετικά με το γεγονός πως δεν θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του σόου, είπε: «Δεν ισχύει όλο αυτό με το BBC, όχι. Τι άλλο ακούστηκε; Δεν ξέρω, κοιμάμαι πολλές ώρες στην Κύπρο για να είμαι ξεκούραστη, πες τα μου εσύ».

Για να συμπληρώσει: «Θα πω πως του αγαπάω όλους, να είναι όλοι καλά, καλή επιτυχία σε ό, τι κάνουν όπως και εγώ έχω την επιτυχία μου… Πάμε μπροστά, δεν πάμε πίσω. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ για αυτά που ακούστηκαν. Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε τα αδύνατα δυνατά για να είμαι και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό, το λέω δημόσια, από κει και πέρα οτιδήποτε είναι να γίνει, θα γίνει».

Η Άντζελα Δημητρίου σε άλλο σημείο της κουβέντας, τόνισε: «Δεν στεναχωριέμαι γιατί πάντα ξέρω ποια είμαι, ξέρω τι κάνω. Έχω την αξία μου, έχω τα τραγούδια μου, μ’ αγαπάει ο κόσμος και είμαι χρόνια κοντά του. Τι άλλο να θες; Έχεις ανάγκη αν θα βγεις στο τάδε παιχνίδι ή σε κάποιο ριάλιτι για να δείξεις παραπάνω πράγματα για σένα; Δεν νομίζω… Δεν το έχω ανάγκη… Άλλοι το έχουν ανάγκη, εγώ δεν το έχω… Δηλαδή με το να βγω σε κάποιο τάλεντ σόου, τι θα γίνει; Θα ανέβει πιο πολύ η Άντζελα Δημητρίου; Είναι μια κατηγορία μόνη της, τι άλλο να κάνει; Τα έχει κάνει όλα».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.