Οι αγώνες του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου για την 4η αγωνιστική του Eurocup είναι στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες ΠΑΟΚ – Χιμίκ και Μπεσίκτας – Πανιώνιος στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης στο μπάσκετ.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά στο PAOK Sports Arena θα επιδιώξει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στην ουκρανική ομάδα προκειμένου να επιστρέψει στις επιτυχίες και να διατηρηθεί σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα καλυφθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα.

Την ίδια στιγμή οι «κυανέρυθροι» έχουν δύσκολη αποστολή στην Τουρκία απέναντι στην Μπεσίκτας, όμως θα επιδιώξουν να φύγουν αλώβητοι προκειμένου να επιστρέψουν στις νίκες και να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα καλυφθεί από το Novasports Highlights σε περιγραφή του Νίκου Παπαδογιάννη.