Η φετινή τηλεοπτική σεζόν βρίσκει την Κατερίνα Διδασκάλου στον ρόλο της Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες, την τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 που έχει σπάσει τα μηχανάκια της AGB.

Ο συγκεκριμένος ρόλος κάνει την ηθοποιό να «νιώθει τυχερή», σε ένα σήριαλ «υψηλής αισθητικής» όπως λέει σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People.

Η δημοσιογράφος τη ρώτησε, μεταξύ άλλων, για όσα έχουν κατά καιρούς ακουστεί από τους συμπρωταγωνιστές της, «για τις πολύ χαμηλές αμοιβές που παίρνουν από το συγκεκριμένο σίριαλ, της τάξης των 600 ευρώ».

Η ηθοποιός απάντησε: «Δεν το γνωρίζω ομολογώ. Η μητέρα μας μας έλεγε “Σας εύχομαι να έχετε τόσο ενδιαφέρουσα ζωή ώστε να μην ασχολείστε με τις ζωές των άλλων. Εκτός αν είναι να βοηθήσετε”. Εγώ πάντως δεν παίζω για τέτοιο ποσό».

Η Κατερίνα Διδασκάλου δήλωσε «κατάκοπη και ευγνώμων» για τη δουλειά της. «Πώς να μην ευγνωμονώ το κοινό αυτό, που τόσα χρόνια μου έδωσε την πολυτέλεια να ζω μόνο από το θέατρο; Η μεγάλη μου δύναμη είναι οι γυναίκες. Εκείνες έρχονται και γεμίζουν το θέατρο και εκείνες φέρνουν τους άντρες τους και το παραγεμίζουν» είπε.