Το Your Face Sounds Familiar ετοιμάζεται πυρετωδώς για να βγει στον τηλεοπτικό «αέρα» και όπως είναι φυσικό στο τραπέζι έχουν πέσει «δυνατά» ονόματα τόσο για τα μέλη που θα απαρτίσουν την κριτική επιτροπή όσο και για τους συμμετέχοντες.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open και όσα αναφέρθηκαν το πρωί της Πέμπτης η Μίρκα Παπακωνσταντίνου δέχθηκε πρόταση για να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού και η ίδια φαίνεται να είναι θετική σε αυτή τη συμμετοχή. Επίσης, ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή της Μιμής Ντενίση στο show.

Οι συμμετέχοντες στο Your Face Sounds Familiar θα έχουν, πιθανότατα, πρόβα στα show τους κάθε Παρασκευή ενώ η εγγραφή θα γίνεται κάθε Δευτέρα. Οι συμμετοχές των ηθοποιών στο talent show θα εξαρτηθούν από τις θεατρικές τους υποχρεώσεις.

Υπενθυμίζεται πως ένα από τα ονόματα που φέρεται ήδη να έχει «κλειδώσει» είναι αυτό του Γιώργου Χρανιώτη. Ο ηθοποιός σε παλιότερες δηλώσεις του είχε επιβεβαιώσει πως είχε δεχθεί πρόταση από την παραγωγή ωστόσο ο ίδιος είχε διευκρινίσει ότι προτιμούσε να συμμετάσχει ως διαγωνιζόμενος παρά ως μέλος της κριτικής επιτροπής.