«Με Αγάπη», αισιοδοξία και με την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, η Μαρί Κυριακού στέλνει ένα ξεχωριστό μήνυμα καθημερινά στις 12:50 μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Την ερχόμενη εβδομάδα το «Με Αγάπη» παρουσιάζει:

Βookcrossing
Την επόμενη φορά που θα δείτε ένα ξεχασμένο βιβλίο, μη βιαστείτε να το προσπεράσετε! Τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, το «Με Αγάπη» μας ενημερώνει για το bookcrossing, μια πρωτότυπη… σκυταλοδρομία, στην οποία αντί για σκυτάλη, ανταλλάσσουμε βιβλία!

Η παιδική διατροφή επηρεάζει τη νοημοσύνη
Τη Τρίτη 12 Οκτωβρίου, το «Με Αγάπη» μας πληροφορεί για τη σωστή παιδική διατροφή, αλλά και για το πόσο σημαντική είναι για τη νοημοσύνη ενός παιδιού!

Στήριξη σε άτομα με προβλήματα ακοής
Tην Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, θα γνωρίσουμε τη μη κυβερνητική οργάνωση Δρω, που μάχεται για να βελτιώσει την καθημερινότητα των ατόμων με προβλήματα ακοής και προσφέρει ενημέρωση για θέματα που αφορούν στην εκπαίδευση, στην αποκατάσταση, σε θέματα νόμων και θεσμών, αλλά και σε θέματα νέων τεχνολογιών.

Παιχνιδοβιβλιοθήκη
Το «Με Αγάπη» επισκέφτηκε το Σύλλογο «Πολιτεία Ήλιδας Ολυμπίας» στην Ηλεία και μας παρουσιάζει τη δράση του, την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος δημιουργεί παιχνιδοβιβλιοθήκες που δίνουν τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά, ακόμα και σ’ εκείνα που δεν έχουν οικονομική άνεση, να έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι.

Στήριξη στους πληγέντες του Πακιστάν

Οι καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν το Πακιστάν το καλοκαίρι, άλλαξαν τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων. Το «Με Αγάπη» στηρίζει αυτούς τους ανθρώπους και την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου θα δούμε τις μεγάλες ποσότητες ρουχισμού που παραδόθηκαν στην Ένωση Μεταναστών Ελλάδας, για να διοχετευτούν σε όσους έχουν ανάγκη.

Με τη δύναμη της αγάπης, η προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο συνεχίζεται καθημερινά στις 12:50 στον ΑΝΤ1.